Mesaje de dragoste – cele mai frumoase mesaje pe care să le trimiți persoanei iubite

Mesaje de dragoste – cele mai frumoase mesaje pe care să le trimiți persoanei iubite

Surprinde-ți persoana iubită și fă-i o declarație de dragoste cu ajutorul celor mai frumoase mesaje de dragoste pe care le-am selectat pentru tine. Mai jos vei găsi declarații de dragoste inedite și mesaje romantice potrivite pentru orice ocazie specială.

Dacă vrei să îi spui persoanei iubite tot ce simți, dar nu ai suficientă inspirație pentru a-ți descrie sentimentele, mai jos am scris cele mai frumoase mesaje de dragoste și declarații de iubire, care să te ajute să așterni în cuvinte frumoasa voastră poveste de iubire.

Mesaje de dragoste pentru ea

Sunt un milion de stele și un milion de vise, tu ești singura mea stea și singurul meu vis! Te iubesc!
Te port în minte și în suflet. Te simt în aerul pe care îl respir. Faci parte din mine pentru totdeauna. Te iubesc.
Dacă aș fi de gheață ai vedea cu ochii tăi cum mă topesc când îmi zâmbești, dar bine că nu sunt pentru că altfel m-aș fi topit deja!
Aștept o rază să-mi pătrundă în suflet, să mă lumineze și să-mi spună „te iubesc!” Iar acea raza să fie vocea ta ce mă trezește de dimineață!
Te iubesc ca-n prima zi, când raze de soare aurii, cădeau ușor purtate de vânt, asupra noastră pe Pământ. Te iubesc, te voi iubi și chiar dacă soarta ne va despărți, iubirea noastră va sta acolo sus scrisă într-o stea!
Declarații de dragoste
Am doi ochi care vor să te vadă, am două mâini ce vor să te îmbrățișeze, am două buze ce vor să te sărute, dar am o singură inimă ce bate numai pentru tine!
Draga mea, tu ești soarele meu în fiecare dimineață. Ador să te văd când zâmbești, ador să te văd cum râzi, ador să te văd fericit alături de mine. Te iubesc!
Cineva mi-a spus că ziua are 24 ore, că o oră are 60 minute, că un minut are 60 secunde, dar nimeni nu mi-a spus că o secundă fără tine e o eternitate.
Credeam că de la ultimul eșec nu-mi voi mai reveni niciodată, dar tu ai adus pe chipul meu cel mai frumos zâmbet și sentimentul pierdut undeva într-un colț de inimă, Iubirea. Te iubesc, iubita mea și vreau să-mi petrec toată viața alături de tine!
Când iubești pe cineva, te simți bine. Când cineva te iubește, te simți foarte bine. Când persoana pe care o iubești, te iubește, te simți extraordinar!
Aș vrea să poți să te vezi prin ochii mei. Numai așa ți-ai da seama ce mult însemni pentru mine!
Daca dragostea ar putea fi evitata doar inchizand ochii, nu as mai clipi niciodata, de frica sa nu las sa treaca vreo secunda fara sa fiu indragostit de tine!
Azi te voi iubi la fel ca-n fiecare zi. Nu te pot iubi nicio clipă mai puțin, dar fiindcă că e ziua îndrăgostiților sunt dispus să negociez numărul pupicilor.
Tu ești motivația mea, muza mea, singura persoană pe care nu aș vrea să o pierd cu orice preț. Te iubesc din toată inima mea pentru că ai făcut ca viața să merite să fie trăită în fiecare zi.
De fiecare dată când îți văd chipul, nu pot să nu mă simt binecuvântat că m-ai onorat cu dragostea ta. Ești visul meu devenit realitate și te voi prețui pentru totdeauna.
Ești cea mai frumoasă fiinţă care a trăit vreodată în această lume, ochii tăi sunt precum cerul nopții, buzele tale sunt dulci ca o bomboană, iar vocea ta este mai melodioasă decât orice cântec scris vreodată. Ești pur și simplu perfecțiunea în stare pură și te iubesc!
Am călătorit în zeci de țări și am văzut cele mai frumoase locuri din lume, dar niciunul dintre acestea nu se poate compara cu frumusețea ochilor tăi, cu minunea zâmbetului tău și cu tandreţea ta. Ești de neegalat de orice altceva din această lume. Te iubesc dincolo de orice măsură!
Pentru tine, aș face orice, iubita mea. Aș merge pe jos o mie de kilometri şi aș înota un râu învolburat. M-aș urca pe cel mai înalt munte și aș sări de acolo doar pentru că așa mi-ai cerut. Te iubesc!
Mesaje de dragoste pentru EA

Mesaje de dragoste pentru el

Tu îmi luminezi ziua cu sunetul vocii tale, tu mi-ai adus atât de multe zâmbete și dragoste. Ești totul pentru mine și am fost atât de binecuvântată când Dumnezeu te-a trimis aici pentru mine!
Cu fiecare secundă care trece, te iubesc mai mult. Cu fiecare zi care trece, te doresc mai mult. Cu fiecare săptămâna care trece, te ador mai mult. Cu fiecare luna care trece, pur și simplu te venerez!
Dragostea – Toată viața am auzit despre ea, am citit despre ea, am visat la ea, am plans după ea. Acum, lângă tine, am găsit-o!
Există 4 etape către fericire: 1.eu 2.tu 3. inimile noastre 4.noi doi împreună. Te iubesc!
Ești comoara vieții mele, ești minunea pe care am întâlnit-o întâmplător și care m-a făcut fericită. Te iubesc enorm!
O zi poate începe făra un SMS de la mine către tine, dar nu poate începe fără ca eu să mă gândesc la tine. Vezi? Tocmai m-am gandit.
Poţi să spui ‘te iubesc’ într-o secundă? Dacă da, dă-mi o secundă din viaţa ta, îţi voi fura un minut, te voi săruta o oră şi te voi iubi o viaţă.
Într-o zi mă vei întreba ce e mai important pentru mine: tu sau viața? Eu voi spune că viaţa, iar tu te vei supăra, dar fără să-ţi dai seama ca pentru mine tu eşti viaţa.
Mesaje de dragoste pentru persoana iubită
Tot ce-i frumos se iubeşte, tot ce se iubeşte e frumos. Eşti atât de frumos pentru ca eşti atât de iubit şi îti promit că aşa vei fi mereu.
Dragostea nu are nevoie de cuvinte, ea vorbește prin priviri și atitudini. Hai să ne bucurăm de iubire!
Cele mai placute si mai frumoase lucruri din lume nu pot fi vazute sau atinse, dar pot fi simtite in inima!
Nu există nimeni altcineva pe lumea asta cu care aș prefera să-mi petrec restul vieții decât cu tine. Tu ești totul pentru mine, întreaga mea lume. Te iubesc dincolo de cuvinte!
Viața mea a fost un tunel întunecat înainte de a intra tu în ea. Totul s-a schimbat de când te-am văzut pentru prima dată. Acum, fiecare zi este mai luminoasă și mai frumoasă. Te iubesc!

Mesaje de iubire – cele mai frumoase mesaje de dragoste

Promit să te iubesc în toate formele, acum și întotdeauna. Promit să nu uit niciodată că aceasta este o iubire pe care o simți o dată-n viață. Te ador!
Numai în prezenţa ta pot răsufla din plin simţind că în sfârșit trăiesc, fără tine mă sufoc cu adevărat! Fără tine nu pot să trăiesc. Ești cel mai minunat om din lumea întreagă!
Vreau să îți mărturisesc că tot ceea ce simt eu pentru tine este dragoste adevărată. Da, până la urmă am recunoscut. Ceea ce simt nu poate fi descris în cuvinte. Nu am mai simțit niciodată o iubire atât de profundă. Te iubesc!

Mesaje de dragoste in imagini
Mesaje de dragoste pentru iubit sau iubita
Mesaje de dragoste pentru cel drag

Te iubesc pentru că fără tine e greu și nu mă pot regăsi. Te iubesc pentru liniștea dăruită clipelor alături, te iubesc pentru că îmi zâmbești, pentru că mă alinți, pentru că mă atingi, îmbrățișezi. Te iubesc!
Vreau să ştii că zi de zi mă gândesc la tine, aş vrea să te sărut clipă de clipă şi să te am lângă mine secundă de secundă.
Alfabetul începe cu ABC. Numerele încep cu 123. Muzica începe cu do-re-mi. Iubirea începe cu tine și cu mine.
Dacă din toată istoria aș putea alege un moment pe care să îl pot păstra strălucitor și plin de viață, dintre toate zilele vieții mele aș alege momentul cand te-am cunoscut.
Mesaje emoționante de dragoste
Să ții la cineva este ușor, dar să faci pe cineva să țină la tine este greu. Mă tot întreb cum ai reușit așa de repede să mă faci să țin la tine.
Nimeni nu i-a învățat pe pești să înoate, pe câini să latre sau pe fluturi să zboare – asta e natural și firesc – așa e viața. Exact la fel, nimeni nu m-a învățat să mă gândesc la tine cu dragoste. Așa e viața !
Dragostea este ca războiul. Totul este permis; este ușor de început, dar greu de dus la bun sfârșit și mai ales, imposibil de uitat.
Iubitule, te iubesc mai sus de sus şi mai departe de departe, te iubesc în toate formele posibile, în toate sensurile şi sub toate stelele universului.
Sunt o victimă a zâmbetului tău, a privirii tale care m-a fascinat. Sunt amețit de atâta iubire, ești ca un drog pentru mine.
Dacă îmi pierd buzele, te sărut cu ochii, dacă îmi pierd ochii, te sărut cu inima, iar dacă îmi pierd inima, sigur o găsesc la tine. Te iubesc!
Eşti un trandafir crescut în inima mea. Promit să devin apă, aer, pământ ca să nu te ofileşti, dar tu promiţi să înfloreşti doar pentru mine? Te iubesc!
Inima mea bate pentru tine, viața mea depinde de tine și sângele meu curge datorită ţie. Te iubesc! Tot ceea ce sunt ţi se datorează ție.

Mesaje de dragoste scurte

Ești perfectă pentru mine. Te ador!
Tu mă faci să cred ca totul este posibil. Tu mă faci să exist.
Mă faci să-mi doresc să fiu un bărbat mai bun. Te iubesc!
La ce folosește frumusețea fără inteligență, banii fără fericire, zâmbetul fără sentimente, viața fără tine?
Ține-mă aproape de tine și nu-mi da drumul. Ești dragostea mea, fără nicio urmă de îndoială.
Pot să-ți spun astăzi că te iubesc? Dacă nu, pot să-ți spun mâine? Dar poimâine? Pentru că te voi iubi în fiecare zi din viața mea.
Dacă iubești pe cineva cu adevărat, merită să aștepți, oricât de lungă ar fi așteptarea.
Te iubesc mai mult decât îmi iubesc propria viață!
Când suntem împreună nimic nu poate sta în calea noastră. Noi doi suntem un întreg! Te iubesc!
Dacă norii varsă lacrimi şi iubirea n-a trecut, poate mai apare o şansă să pornim de la început.
Atunci când crezi că totul în viaţă e pustiu, închide ochii și ascultă bătaia vântului ce-mi poartă vorbele dulci: Te IUBESC!
Tot ce-i frumos se iubește, tot ce se iubește e frumos. Ești atât de frumoasă pentru că ești atât de iubită și îți promit că așa vei fi mereu.
Într-o noapte o stea m-a întrebat: “De ce nu o laşi dacă te face să plângi?” I-am răspuns: :Stea tu ţi-ai părăsi ceru?l”
Mi-ai părut perfect de când te-am văzut prima oară și te-am iubit. Apoi am văzut că nu ești perfect și te-am iubit și mai mult.
Ești îngerul meu special trimis de Cel de Sus. Te iubesc!
Sunt atât de norocoas/norocoasă să te am în viața mea. Ești totul pentru mine. Te iubesc!
Mesaje de dragoste pentru EL

Mesaje de Dragobete

Aștept o rază să-mi pătrundă în suflet, să ma lumineze și să-mi spună „te iubesc!” Iar acea rază să fie vocea ta ce ma trezește de dimineața!
Tot ce-i frumos se iubește, tot ce se iubește e frumos. Ești atât de frumoasă pentru ca ești atât de iubită și îti promit că așa vei fi mereu.
Atingerile tale suave sunt asemeni atingerii unei picături de rouă pe petala unui trandafir în flacăra iubirii. Iubesc, iubesc, iubesc,……e totuși omenesc!
Te iubesc îți spun într-o secundă, dar ca să-ți demonstrez îmi trebuie toată viața!
Te voi iubi la nesfârșit! Nu-ți voi jura dar…ÎȚI PROMIT!
Tu mă faci să râd, tu mă faci să plâng, tu mă faci să simt că trăiesc. Tu mă faci să iubesc!
Întâlnirea cu tine a fost un dar din ceruri, ești tot ceea ce am putut visa. Ai trezit în mine un sentiment pur care mă completează și îmi dă fericire. Te iubesc!

Inspiră-te și din cele mai frumoase mesaje de Dragobete

Cele mai frumoase declaraţii de dragoste

Dacă aș avea o floare pentru fiecare dată în care mă gândesc la tine, aș fi proprietarul celei mari grădini din lume.
Nu doar că mi-ai intrat în cap și mă gândesc tot timpul la tine. Mi-ai intrat și la suflet și nu te pot uita.
Dacă e să trăiești 100 de ani, vreau ca eu să trăiesc 100 de ani minus o zi, pentru a nu trăi nici măcar o zi fără tine.
De când te-am cunoscut, viața mea s-a schimbat. Mă inspiri, mă faci o persoană mai bună. Vreau să-mi dai o șansă să vezi cât de mult te iubesc și cât de fericit sunt cu tine.
Îmi place când zâmbești, dar cel mai mult îmi place când motivul zâmbetului tău sunt eu.
Să iubești înseamnă să trăiești prin celălalt, să simți nevoia de a-i povesti, de a-i cere un sfat, de a-i dărui. Să iubești înseamnă să te completezi prin celălalt.
Versuri pe care să le trimiți persoanei iubite
Tu ești acela care m-a învățat să iubesc cu adevărat. Îți mulțumesc că exiști tu, iubitul meu bland, atent și grijuliu.
Ești ultimul meu gând înainte de culcare și primul când mă trezesc dimineața.
Ai reușit să faci din mine un om mai bun, mai calm, mai vesel. Pentru asta și pentru un milion de alte motive, te iubesc!
Încă am fluturi în stomac atunci când te vad, chiar dacă te-am mai văzut de un milion de ori! Te iubesc!
Nu vreau să mă iubească toată lumea. E de ajuns sa mă iubească o singură persoana. TU!

Mesaje de dragoste de Sfântul Valentin/Valentine’s Day

Te port în minte și în suflet. Te simt în aerul pe care îl respir. Faci parte din mine pentru totdeauna. Te iubesc.
Iubita mea, de ziua ta vreau să îți amintesc că această lume este mai frumoasă și mai bună datorită ție. Ai apărut în viața mea și ai transformat-o în poveste. Mi-ai adus un ocean de senzualitate și focuri de artificii pasionale. Îți doresc să fii fericită, zâna mea.
Sunt un milion de stele și un milion de vise, tu ești singura mea stea și singurul meu vis! Te iubesc!
Când un strop de ploaie va atinge gura ta să știi că e o sărutare trimisă din partea mea. Nici o floare nu înflorește până nu este udată, nici o față nu iubește până nu e sărutată.
Vreau să îți mărturisesc că tot ceea ce simt eu pentru tine este dragoste adevărată. Da, până la urmă am recunoscut. Ceea ce simt nu poate fi descris în cuvinte. Nu am mai simțit niciodată o iubire atât de profundă. Te iubesc!
Mă simt atât de fericită când ești lângă mine și sper să ai cea mai frumoasă zi. Una pe care să ți-o amintești, iar eu te voi ajuta să-ți faci niște amintiri care să merite să fie prețuite.
Îmi dăruiești o mulțime de amintiri frumoase și mă bucur să te am alături de mine. De aceea, îți doresc să rămâi așa cum ești. Nu ești doar prietenul meu, ești cel mai bun prieten și sufletul meu pereche. Ești foarte asemănător cu soarele. Dăruiești fericire nelimitată tuturor celor din jurul tău. Și tu ne dai inspirație și ne pui un zâmbet pe față. La mulți ani pentru soarele meu special, iubitul meu fermecător.
Tu ai făcut culorile mai vii, frumuseţea mai pură, plăcerea mai intensă. Cu ocazia Valentine‘s Day îţi reamintesc: te iubesc mai mult decât iubesc viaţa, minunea vieţii mele!
Dacă cineva m-ar întreba ce înseamnă o viaţă frumoasă, m-aş apleca asupra umărului tău, te-aş strânge în braţe şi aş spune „Uite asta!”.
De Sfântul Valentin vreau să-ţi spun că iubesc motivele pe care mi le dai în fiecare zi pentru a te iubi: zâmbetul tău, ochii tăi, bunătatea ta, atenţiile pe care mi le faci şi modul în care îmi înseninezi viaţa.
Promit să te iubesc în toate formele, acum și întotdeauna. Promit să nu uit niciodată că aceasta este o iubire pe care o simți o dată-n viață. Te ador!”
Inima mea bate pentru tine în fiecare zi, dar azi bate mai tare ca oricând. La multi ani de Valentine’s Day, iubirea vieții mele!
Tu ești raza mea de soare care îmi luminează ziua și ești steaua care îmi luminează fiecare noapte. La multi ani de Valentine’s Day, dragostea mea!
M-am uitat în portofel şi era gol, m-am uitat în buzunar şi am găsit doar câteva monede, m-am uitat în inima şi te-am găsit pe tine. Abia atunci am realizat cât de bogată sunt!
Trebuie sa fii tare obosit pentru ca ai alergat prin mintea mea toata ziua. Te iubesc!

Vezi şi alte mesaje de Ziua Îndrăgostiţilor!

Descoperă cele mai frumoase poezii de dragoste și filme de dragoste.

Vezi şi 10 locuri unde să îți ceri iubita de soție!

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *