Polițiștii i-au răspuns după aproape o lună deputatului AUR care l-a dat dispărut pe Klaus Iohannis

Polițiștii i-au răspuns după aproape o lună deputatului AUR care l-a dat dispărut pe Klaus Iohannis

Polițiștii secției 17 din București i-au transmis deputatului AUR Adrian Axinia că, în urma verificărilor, „aspectele sesizate nu se confirmă“, a relatat Digi24, luni, 12 februarie.

Parlamentarul Adrian Axinia a depus pe 18 ianuarie, la Secția 17 Poliție, o „cerere de declarare a dispariției” președintelui Iohannis, motivul fiind că șeful statului „nu s-a mai prezentat la muncă din data de 18 decembrie 2023, neîndeplindu-și obligațiile legale care îi revin din fișa postului”.

La patru zile după după depunerea sesizării, Klaus Iohannis a avut prima apariţie publică din 2024. Pe 22 ianuarie, șeful statului l-a primit la Palatul Cotroceni pe premierul Vietnamului, Phạm Minh Chinh.

După aproape o lună, Poliția i-a răspuns deputatului AUR, a notat site-ul Digi24. „Referitor la sesizarea dvs. inregistrată la nivelul compartimentului Relații cu Publicul sub nr. 4445031/18.01.2024 și la nivelul compartimentului Secretariat sub nr. 4452061/18.01.2024, vă comunicăm faptul că, în urma verificărilor efectuate, aspectele sesizate nu se confirmă. Vă asigurăm și pe această cale de întreaga noastră disponibilitate, în funcție de competențele conferite de prevederile legale”, au transmis polițiștii.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *