Blocaj în coaliţie pe comasarea alegerilor. PSD și PNL nu s-au înțeles la negocieri. Când e următoarea rundă de discuții

Blocaj în coaliţie pe comasarea alegerilor. PSD și PNL nu s-au înțeles la negocieri. Când e următoarea rundă de discuții

După aproape trei ore de discuții la Palatul Victoria între cele două partide de coaliție, liderul PSD, Marcel Ciolacu, și cel al PNL, Nicolae Ciucă, nu au căzut de acord în privința comasării alegerilor europarlamentare cu cele locale, au declarat luni, 12 februarie, surse din coaliție pentru Libertatea.

La discuțiile care au început la ora 16.00 la sediul Guvernului au participat președinții celor două partide, secretarii generali și aproape toți prim-vicepreședinții, cu excepția lui Iulian Dumitrescu (PNL), anchetat de DNA și a Gabrielei Firea (PSD).

Aceasta a fost a doua tentativă eșuată a celor două partide de a ajunge la un numitor comun, după cea de săptămâna trecută. În acest context, urmează o nouă ședință de coaliție, cel mai probabil la finalul acestei săptămâni, au precizat surse din coaliție pentru Libertatea.

În acest moment, singura certitudine este că pe 9 iunie vor avea loc alegeri europarlamentare.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *