Șofer fără carnet, prins de Poliție într-o pădure de lângă București, după o urmărire în Chiajna și pe Centura Capitalei

Șofer fără carnet, prins de Poliție într-o pădure de lângă București, după o urmărire în Chiajna și pe Centura Capitalei

Un tânăr de 19 ani, care nu are permis auto, a refuzat să oprească la semnalul Poliției în Chiajna, oamenii legii au plecat în urmărirea lui și l-au prins în Pădurea Râioasa, a anunțat Poliția Ilfov luni seară, 12 februarie.

Incidentul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 3 dimineața, iar tânărul era în mașină cu prietena lui, potrivit informațiilor Libertatea.

„Polițiștii rutieri din Chitila au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, care circula pe DNCB kilometrul 57 + 800, însă conducătorul acestuia nu a oprit la semnalele polițiștilor rutieri. Imediat, polițiștii rutieri au procedat la urmărirea acestuia, acțiunea desfășurându-se pe traseul Chiajna-sectorul 6-Chiajana, comuna Bacu-comuna Săbăreni și DN7, unde, în urma relaționării cu polițiștii rutieri din Buftea, care au folosit dispozitivul de oprire forțată, s-a reușit oprirea autoturismului”, a transmis Poliția Ilfov.

În acel moment, șoferul de 19 ani a ieșit din mașină și a fugit în Pădurea Râioasa, unde la scurt timp a fost prins și încătușat de polițiștii rutieri din Chitila.

Tânărul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. El a fost testat pentru alcool și droguri, dar rezultatele au fost negative.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *