Horoscopul norocului în anul chinezesc al Dragonului de lemn. Punctul forte care aduce mari realizări, pentru fiecare zodie în parte

Horoscopul norocului în anul chinezesc al Dragonului de lemn. Punctul forte care aduce mari realizări, pentru fiecare zodie în parte

Aceste animale sunt, de asemenea, asociate cu cinci elemente – Foc, Lemn, Pământ, Metal și Apă – unde fiecare element are trăsături unice și modele comportamentale specifice asociate cu ele. Pe măsură ce fiecare animal reapare după 12 ani, afilierea sa elementară va fi și ea schimbată. De exemplu, 2024 este Anul Dragonului de Lemn, dar în 2012 a fost Anul Dragonului de Apă, iar în 2036 va fi Anul Dragonului de Foc.

În general, Dragonul este adesea asociat cu încredere, succes, spirit aventuros și inteligență, în timp ce caracteristicile Lemnului includ ambiție, vitalitate și determinare, făcând din 2024 un an al abundenței.

În ceea ce privește semnele individuale ale animalelor, iată la ce te poți aștepta în 2024 

Cele 12 semne zodiacale pot fi sortate în patru grupuri majore pentru 2024: „luptători tenace,” „câștigători de oportunități,” „muncitori pricepuți” și „mari norocosi.”

Prima grupă, luptătorii tenace, include cei cu semnele Dragonului, Maimuței sau Iepurelui. Aceste semne sunt sfătuite să-și mențină rezistența și perseverența, mai ales în zilele dificile, deoarece acest lucru îi va împinge să inițieze planuri.

Următorul este grupul câștigătorilor de oportunități, compus din cei cu semnele Caprei, Cocoșului și Tigrului. Persoanele cu aceste semne vor avea multe oportunități de a întâlni persoanele potrivite în locurile potrivite. Cu toate acestea, ei au și o „mare posibilitate de câștig neașteptat.”

Între timp, cei cu semnele Calului, Șobolanului sau Câinelui cad sub al treilea grup – muncitorii pricepuți. Se previzionează că persoanele cu aceste semne vor avea o creștere remarcabilă în multe aspecte: personal, profesional, financiar, emoțional și spiritual. Va fi și un an în care îți vei urmări interesele și îți vei stabili noi aspirații.

3 zodii care vor avea o aventură în luna februarie. Își vor înșela partenerii fără să stea pe gânduri!

În cele din urmă, grupul marilor norocoși este format din cei cu semnele Șarpelui, Bivolului și Mistrețului. Aceste semne vor fi binecuvântate cu noi oportunități, începuturi și conexiuni pentru 2024, scrie SfatulParintilor. Cu toate acestea, li se recomandă și să evalueze cu atenție la ce să spună da și la ce să spună nu.

Șobolan

Ia inițiativa în asumarea unor responsabilități noi și angajează-te în ele, deoarece aceste eforturi vor fi recompensate.

Bivol

După ce au acumulat active fizice și intelectuale în ultimii ani, vor începe să culeagă roadele. Adesea, vor fi și în momente perfecte pentru a asista la momente de bucurie.

Tigru

Odată ce își vor înfrunta curajul pentru a face primul pas, vor fi atrași de mai multe oportunități, inclusiv călătorii și afaceri.

Greșelile pe care le fac zodiile: de ce se destramă căsniciile, de ce nu se înțeleg partenerii

Iepure

Deși există o diferență semnificativă între poziția lor actuală și situația dorită, dacă vor putea identifica problema, o vor putea aborda și găsi o soluție, vor găsi succes.

Dragon

Fii precaut în luarea deciziilor dificile pe parcursul anului.

Șarpe

Un an interesant îi așteaptă pe aceștia, deoarece sunt pe cale să devină persoane care pot aduce bucurie altora, să cultive relații semnificative, să dobândească seturi diverse de abilități și să se bucure de lucrurile mai fine din viață.

Cal

În afara soluționării problemelor persistente care i-au îngrijorat, vor avea și șansa lor de a străluci în rolurile alese.

Capră

 Oportunități de a face bani din ideile lor vor apărea, dar numai dacă sunt ajutați de mentori buni.

Cele mai ascunse dorințe ale zodiilor. Află ce fantezii are în minte fiecare nativ din zodiac

Maimuță

Cu suficient efort și planificare meticuloasă, vor putea să urce la nivelul următor.

Cocoș

Ar trebui să fie activi în întâlnirea și conectarea cu oamenii și în stabilirea de noi relații pentru a explora posibilități colaborative.

Câine

Adoptarea schimbărilor va aduce recompense pozitive, dar numai dacă există o dorință de a lăsa în urmă trecutul și de a primi noul.

Mistreț

Valorificarea accesului la diverse resurse prezintă o oportunitate pentru o avansare semnificativă față de poziția lor actuală.

Care sunt cele trei semne zodiacale care fac alegerile bazate doar pe impuls

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *