Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni. Temperaturi peste cele normale perioadei până spre jumătatea lunii martie

Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni. Temperaturi peste cele normale perioadei până spre jumătatea lunii martie

Temperaturile se vor situa peste cele specifice perioadei, în cea mai mare parte a ţării, conform prognozei Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), pentru perioada 12 februarie – 11 martie.

Cum va fi vremea în săptămâna 12 – 18 februarie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile sudice și sud-estice. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile centrale și nord-estice, dar și local deficitar în extremitatea de vest și de sud-vest a țării, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal.

Cum va fi vremea în săptămâna 19 – 25 februarie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Cum va fi vremea în săptămâna 26 februarie – 3 martie

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în toate regiunile, dar mai ales în cele extracarpatice. Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în zonele montane.

Cum va fi vremea în săptămâna 4 – 10 martie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *