Anamaria Prodan, declarație de dragoste pentru Ronald Gavril. Impresara a spus-o fără reațineri. „Noi doi departe de tot”

Anamaria Prodan, declarație de dragoste pentru Ronald Gavril. Impresara a spus-o fără reațineri. „Noi doi departe de tot”

Anamaria Prodan și Ronald Gavril trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mult timp. Aceștia participă împreună la evenimente, iar relația pare din ce în ce mai solidă. Impresara și-a surprins iubitul cu prima declarație de dragoste, postată în mediul online.

Anamaria nu ratează nicio ocazie să vorbească public despre relația lor, dar și despre cât de mult o împlinește această poveste de dragoste. Recent, vedeta a transmis un mesaj emoționant în mediul online, alături de o fotografie cu ea și partenerul său.

„Noi doi departe de tot …de probleme …fericiți și liniștiți …ne trăim viața și povestea frumos într-un loc minunat. Ronald Gavril, îți mulțumesc ca ești parte din viața mea”, a scris Anamaria Prodan, pe contul ei de Instagram.

Aflată în plin turneu de promovare a filmului Complotul Bonelor, Anamaria Prodan a avut parte de o surpriză de proportii, din partea iubitului ei. În mod normal, Ronald nu se afla în tară pentru a o sustine în timpul turnelui, însă acesta a făcut un gest neașteptat.

Ronald s-a asigurat că îi face o surpriză pe care nu o va uita, așa că s-a întors în România pentru a o susține pe partenera sa.

„Anamaria Prodan: N-am știut că a venit în România. L-am găsit acasă, când am venit din caravană. Ronald a pus surpriza la cale cu Bebe și cu Nuți. Eu când am venit dimineața, mi-a deschis el ușa”, a spus Anamaria Prodan.

Ronald Gavril: Mă așteptam să aibă reacția asta. A fost foarte fericită, am anticipat că va fi fericită când o să mă vadă.”, au declarat cei doi, pentru WOWbiz.

Anamaria Prodan a cunoscut-o pe mama iubitului ei

Anamaria Prodan a cunoscut-o pe mama lui Ronald Gavril, iubitul ei, la premiera filmului „Complotul bonelor”, în Bacău. Impresara s-a fotografiat alături de familia sportivului.

De curând, Anamaria Prodan a fost în Bacău, la premiera filmului în care are rol principal, iar acolo a cunoscut-o și pe mama lui Ronald Gavril. Familia iubitului impresarei locuiește în Bacău, astfel că a fost o mândrie pentru ei ca evenimentul să se desfășoare chiar la ei în oraș.

La premiera filmului „Complotul bonelor” au venit mama, sora și nepoțelele lui Ronald Gavril. Mama sportivului o place pe Anamaria Prodan, astfel că a dorit să se fotografieze alături de aceasta și de fiul ei, pe covorul roșu.

„Sunt onorată că vă am, astăzi, aici, alături de noi. Mai ales că pentru mine este o dublă semnificație. Mama mea a fost căsătorită cu un domn din Bacău, o dulceață de om. Alături de mine, astăzi, se află incredibilul Ronald.

Am emoții mari. Este totul meu. Mulțumesc mamei lui că a făcut un asemenea băiat și familiei lui că a crescut o minune de om. Am emoții foarte mari, ca niciodată astăzi”, a declarat Anamaria Prodan, la premiera filmului, potrivit spynews.ro.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *