Violeta a lăsat-o fără replică pe Andreea Marin. Fiica lui Ștefan Bănică nu vrea să fie influencer și nici să folosească filtre: „Multe tinere asta fac”

Violeta a lăsat-o fără replică pe Andreea Marin. Fiica lui Ștefan Bănică nu vrea să fie influencer și nici să folosească filtre: „Multe tinere asta fac”

Andreea Marin are o relație deschisă cu fiica sa și i-a oferit o educație aleasă. Fosta prezentatoare i-a vorbit Violetei despre filtrele folosite pentru poze, iar reacția adolescentei a uimit-o pe mama ei.

Violeta, în vârstă de 16 ani, este deja implicată în multe proiecte, unde s-a oferit să facă voluntariat. Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică jr. își dorește să studieze în străinătate și de fiecare dată își surprinde părinții cu inteligența ei.

De curând, vedeta a povestit că a avut o discuție cu fiica ei despre filtrele folosite pe rețelele de socializare pentru fotografii. Andreea Marin a mărturisit că Violeta nu își dorește să facă reclamă anumitor produse pe rețelele de socializare, deși propunerile au tot fost de-a lungul timpului. Reacția adolescentei în privința filtrelor pentru fotografii a lăsat-o fără cuvinte pe Andreea Marin, care nu se aștepta nicio secundă la răspunsul oferit de Violeta.

„La un moment dat, chiar am încercat-o, să știi. I-am zis: «Uite, mami, am aflat că sunt tot feluri de tool-uri pe care le poate folosi oricine pe internet», și ea mi-a zis: «Nu, eu nu vreau să folosesc așa ceva».

Mi-a plăcut reacția ei și chiar a fost neașteptat, pentru că multe tinere asta fac. Mai mult decât atât, nu-și dorește nici să facă reclamă unor brand-uri. Mi-a zis: «Nu sunt pregătită pentru asta, nu e momentul, eu am un alt scop în viață. Vreau să fac altfel lucrurile». 

Mai rar se întâmplă asta în tânăra generație. Toată lumea își dorește să devină influencer. Toată lumea își dorește să vândă ceva. Mai rar în ziua de astăzi ca un tânăr să spună scopul meu este altul, să-și cunoască scopul, în primul rând, și în al doilea rând, eu mă pregătesc pentru scopul meu și atenția vreau să mi-o țin pe acest drum”, Andreea Marin în cadrul emisiunii moderată de Bianca Iordache, „Play IT”. 

Andreea Marin e pregătită pentru momentul în care Violeta o va anunța că are iubit

Într-un interviu pentru fanatik.ro, Andreea Marin a vorbit cu multă sinceritate despre relația pe care o are cu fiica ei, Violeta, din căsnicia cu Ștefan Bănică jr. Fosta prezentatoare de la „Surprize, surprize” mărturisește că este pregătită pentru momentul în care fiica ei îi va spune că are un prieten.

„Are 16 ani și e normal la această vârstă să îi placă cineva, sunt deschisă. Cu precauții, însă, așa cum gândește probabil orice părinte conștient și responsabil în aceste vremuri tulburi. Îmi place să o văd fericită și în siguranță”, a spus vedeta.

Relația Andreei Marin cu Violeta este una foarte deschisă, astfel că cele două își împărtășesc orice. Fosta prezentatoare TV are grijă să-i ofere adolescentei cele mai bune sfaturi și să o ajute să evolueze în cel mai frumos mod. Violeta este deja implicată într-o mulțime de proiecte interesante, iar mama ei este cât se poate de mândră.

„Violeta e un bun comunicator, o fire organizată, ca și mine, are o minte ageră”

Andreea Marin are numai cuvinte de laudă la adresa fiicei sale și este fericită de drumul pe care aceasta singură și l-a ales. „E un bun comunicator, o fire organizată, ca și mine, are o minte ageră! Dumnezeu să o țină sănătoasă și în rest am încercat să-i deschid aripile către viitor. Dar ea știe că și de efortul și imaginația ei depinde cum se va așterne acesta. Doamne ajută!”.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *