Gabi Bădălău a reacționat, după ce Claudia Pătrășcanu a publicat mesajele private: „Erau din timpul relației”

Gabi Bădălău a reacționat, după ce Claudia Pătrășcanu a publicat mesajele private: „Erau din timpul relației”

Gabi Bădălău a făcut primele declarații, după ce în urmă cu câteva zile, Claudia Pătrășcanu a postat pe rețelele de socializare mesajele private cu fostul ei soț. Iubitul Biancăi Drăgușanu a dorit să facă mai multe precizări.

Recent, pe contul său de Instagram, Claudia Pătrășcanu a postat mai multe capturi de ecran cu conversațiile pe care le avea pe WhatsApp cu fostul ei soț. Gabi Bădălău îi cerea iertare și îi spunea că este o mamă minunată și o femeie unică. Acum, fiul fostului ministru al economiei a dorit să facă mai multe precizări și a dezvăluit că mesajele respective nu erau recente, ci erau din timpul căsniciei lor. Mai mult, Gabi a spus că acum și-a schimbat total părerea despre fosta lui soție.

„Claudia a pus niște mesaje din 2019-2020 într-un anumit context (…) Nu, cu siguranță nu (n.r. – nu mai crede că e o mamă minunată și perfectă). Toate acțiunile ei și faptele vorbesc despre caracterul ei și despre cât de bună sau minunată e sau nu e. Mesajele pe care ea le-a postat sunt mai vechi de cinci ani de zile și au fost într-un anumit context. Erau din timpul relației, ce relevanță au lucrurile astea acum, la cinci ani după scandal?”, a declarat Gabi Bădălău, la Știrile Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Gabi Bădălău

VIDEO  Claudia Pătrășcanu, ajutată de fosta amantă a lui Gabi Bădălău: „E o persoană cunoscută în lumea asta”. La ce acord au ajuns cele două
Claudia Pătrășcanu

„Indiferent de mizeriile pe care mi le-a făcut, am un respect față de ea că e mama copiilor mei”

Sentimental, pe omul de afaceri nu-l mai leagă nimic de Claudia Pătrășcanu. Gabi Bădălău a declarat că o respectă pe aceasta, pentru că este mama copiilor lui și își dorește ca cei doi băieți ai lor să crească în liniște.

„Eu Claudiei îi doresc tot binele din lume, e mama copiilor mei. Indiferent de mizeriile pe care mi le-a făcut, am un respect față de ea că e mama copiilor mei și copiii mei trebuie să fie în siguranță și Claudia trebuie să fie liniștită ca le ofere o educație copiilor. Nu are nimeni de câștigat din circul ăsta”, a mai spus afaceristul.

Gabi Bădălău este de părere că fosta lui soție le face mai mult rău celor doi băieți, Gabriel și Nicolas, pentru că îi expune într-un scandal care pare fără sfârșit. Omul de afaceri își dorește ca cei doi copii ai săi să crească într-un mediu care să nu le afecteze viitorul sau să le provoace traume.

„M-am săturat să tac și să nu lupt. Eu sunt convins că copiii mei au un viitor mai bun lângă mine și lângă familia mea și atunci o să fac tot ce ține de mine, ca să le fie bine copiilor mei. Eu nu vreau să iau nimic, vreau doar să fac tot ce ține de mine pentru binele, viitorul, creșterea, educația copiilor mei. Uitați-vă ce comportament are, cum se poartă Claudia în preajma copiilor, cât îi expune Claudia pe acești copii de cinci ani. Nu-s destule motive?”, a declarat Gabi Bădălău.

„Eu nu am vrut până acum nici să îi iau copiii, eu am fost implicat în creșterea lor și vreau în continuare”

Fiul fostului ministru al economiei a mărturisit că nu își dorește să ia copiii de lângă mama lor, însă își dorește ca aceștia să aibă parte de liniște. Deși micuții locuiesc în Constanța, iar tatăl lor în București, Gabi Bădălău se implică destul de mult în creșterea acestora.

„Trauma prin care trec acești copii… Ea are un dosar și pentru alienare parientală. Eu nu am vrut până acum nici să îi iau copiii, eu am fost implicat în creșterea lor și vreau în continuare. Nu vreau să îi iau copiii, vreau doar să se liniștească, dar dacă ea continuă cu lucrurile astea, îmi întărește poziția de a lupta pentru copiii mei”, a mai spus afaceristul.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *