Viitorul iPad Air: ecran mai mare și performanță îmbunătățită

Viitorul iPad Air: ecran mai mare și performanță îmbunătățită

Apple este pe cale să lanseze noua generație iPad Air, un dispozitiv care se zvonește că ar putea ajunge pe rafturile magazinelor chiar luna viitoare. Zvonurile sugerează că gigantul tech ar putea lansa noua tabletă cu un ecran mai mare și performanțe îmbunătățite, scrie Mac Rumors.

Despre noul iPad Air se spune că ar putea include unul dintre cele mai recente cipuri Apple, M2 sau M3 sub carcasă. Compania pare să își păstreze designul cu margini plate, elegant, introdus cu iPad Air în 2020. Totuși, schimbările nu se opresc aici. Există posibilitatea ca noul model să ofere o opțiune de display de 12.9 inchi, comparativ cu modelul existent de 10.9 inchi, similar cu diferența observată în linia iPad Pro.

De asemenea, rapoartele indică un modul de cameră redesenat pentru modelele iPad Air care urmează, cu un aranjament vertical, inspirat din designul iPhone-urilor din trecut. Această modificare ar putea deschide calea pentru includerea unui flash pentru cameră, deși intențiile exacte ale celor de la Apple nu sunt știute la acest moment.

Tastatură Magic Keyboard pe iPad Air?

În ciuda zvonurilor despre o tastatură Magic Keyboard îmbunătățită, cu un design din aluminiu în stilul laptopurilor și destinată seriei iPad Pro, se pare că noul iPad Air nu va beneficia de această inovație.

Conform rapoartelor lui Mark Gurman de la Bloomberg, noua tastatură Magic Keyboard va fi exclusivă pentru linia iPad Pro. „Noua tastatură Magic Keyboard adaugă un alt element de diferențiere pentru iPad Pro. Apple nu plănuiește o nouă versiune a acestui accesoriu pentru iPad Air. Noul model de 12.9 inchi va continua să utilizeze tastatura Magic Keyboard actuală pentru acea dimensiune a ecranului. Deci, dacă vrei să obții cea mai bună tastatură, ai un motiv în plus să optezi pentru Pro.” a spus acesta.

În prezent, un model iPad Air se vinde pe site-urile de specialitate cu prețuri pornind de la 3.400 RON și diferă în funcție de performanțe.

Articolul Viitorul iPad Air: ecran mai mare și performanță îmbunătățită apare prima dată în Go4IT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *