Un șofer de TIR și-a sunat șeful la câteva minute după ce a aflat că el și soția lui au câștigat o sumă uriașă la Loterie: „Nu mai vin de mâine!”

Un șofer de TIR și-a sunat șeful la câteva minute după ce a aflat că el și soția lui au câștigat o sumă uriașă la Loterie: „Nu mai vin de mâine!”

Un șofer de camion și-a părăsit locul de muncă la câteva minute după ce a aflat că el și soția lui au câștigat, fiecare, câte 166.666 de lire sterline, scrie BBC.

Tony și Christine Hedley au aflat că au câștigat suma uriașă joi după ce au jucat la Loteria codurilor poștale. În vârstă de 68 de ani, din Newcastle, camionagiul a aflat despre câștig atunci când i-a sunat telefonul și a trebuit să oprească pe marginea șoselei camionul, ca să răspundă.

După apel, care era de la soția lui, și-a sunat șeful și i-a spus: „Nu mai vin de mâine și acesta este ultimul meu schimb”. „M-am întors la bază, am lăsat remorca jos, iar managerul meu a spus: ești norocos, mi-a strâns mâna și mi-a urat toate cele bune”, a mai povestit bărbatul.

Cuplul plănuiește acum să se pensioneze, după ce Tony a condus camioane în ultimii 42 de ani. Cei doi vor să folosească banii, în total peste 330.000 de lire sterline, pentru a-și renova baia și grădina și apoi să plece în vacanță la Pitlochry, în Scoția, în august.

Momentele când soția camionagiului a aflat că sunt câștigătorii unui premiu imens. Foto: People’s Postcode Lottery

„Am muncit toată viața și cred că este timpul să fac o pauză”, a spus Tony Hedley. Soția lui, în vârstă de 65 de ani, asistentă didactică, era acasă când a sosit plicul câștigător. „Când am scos biletul, nu mi-a venit să cred, doar am plâns”, a spus ea. „Nu m-am gândit niciodată că premiul va fi atât de mare. Este încă de necrezut, mă trezesc dimineața și mă gândesc: am visat ?”, a adăugat femeia.

Pe lângă renovarea casei, cuplul plănuiește să-și ajute cei doi copii, cei patru nepoți și strănepotul care se va naște în curând. „Este minunat să știm că ne putem relaxa și să trăim viața pentru noi acum”, a mai spus soția șoferului de TIR.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *