Mesaje de Valentine’s Day 2024 – Cele mai frumoase urări de Ziua Îndrăgostiților pentru el sau ea

Mesaje de Valentine’s Day 2024 – Cele mai frumoase urări de Ziua Îndrăgostiților pentru el sau ea

De Valentine’s Day, sărbătorit în fiecare an pe 14 februarie, îndrăgostiţii din întreaga lume îşi fac declaraţii de dragoste, îşi oferă cadouri şi îşi fac iubirea cunoscută. Dacă nu eşti lângă iubitul sau iubita ta sau pur şi simplu nu aveţi timp să vă vedeţi, îți recomandăm să îi trimiți cele mai frumoase mesaje de Valentine’s Day.

Mai jos ți-am făcut o selecție a celor mai frumoase urări de Ziua Îndrăgostiților cu care ai toate şansele să îl/o cucereşti. Vezi ce mesaje de Valentine’s Day vei găsi mai jos.

Mesaje de Valentine’s Day pentru iubită

Mesaje de Valentine’s Day

Cele mai frumoase urări de Ziua Îndrăgostiților pentru ea

„Am doi ochi care vor să te vadă, am două mâini ce vor să te îmbrățișeze, am două buze ce vor să te sărute, dar am o singură inimă ce bate numai pentru tine!”
„Dacă dragostea ar putea fi evitată doar închizând ochii, nu aș mai clipi niciodată, de frică să nu las să treacă vreo secundă fără să fiu îndrăgostit de tine!”
„Azi te voi iubi la fel ca-n fiecare zi. Nu te pot iubi nicio clipă mai puțin, dar fiindcă că e ziua îndrăgostiților sunt dispus să negociez numărul pupicilor”
„De când te-am cunoscut viaţa mi s-a schimbat: ştiu cine sunt, ştiu ce vreau, știu pentru ce lupt, ştiu ce înseamnă fericirea dar mai presus de toate știu că TE IUBESC!”
„Dacă din toată istoria aş putea alege un moment care să îl pot păstra stralucitor şi plin de viata, din toate zilele vieţii mele aş alege momentul când te-am cunoscut.”
„Există patru etape către fericire: 1. eu, 2. tu 3. inimile noastre 4. noi doi împreună.”
„Aseară am adormit cu zâmbetul pe buze, pentru că ştiam că te voi visa. Astăzi m-am trezit cu un zâmbet, pentru că nu esti doar un vis”.
„Pun un sărut în palma ta. Un sărut plin de bucurie, pasiune, dragoste. Acum du mâna la gură!”
„Fiind departe de mine, pun sub îndoială ca oxigenul este mai necesar pentru viaţă decât prezenţa ta…”
„Pentru cea mai importantă persoană din viaţa mea, pentru tine, toata dragostea din lume. Eşti raza de soare din viaţa mea, eşti lumina din întunericul vieţii mele. Te iubesc!”
„Dacă îmi dai şansa de a-ţi demonstra că suntem suflete pereche, îmi voi petrece fiecare zi din viaţă sărbătorind Ziua Îndrăgostiţilor cu tine”
“Te iubesc astăzi, mâine şi pentru totdeauna, te iubesc la infinit! Eşti lumina care-mi luminează fiecare zi, eşti persoana care-mi completează viaţa şi nu-mi pot imagina viaţa fără tine.”
“Dragostea mea pentru tine este atât de profundă, că nu poate fi măsurată de niciun metru. De Valentine’s Day, vreau să știi că te iubesc infinit și că fericirea mea vine din dragostea pe care o simt pentru tine.”
Mesaje de Valentine’s Day pentru iubită

Vezi și cele mai frumoase mesaje de buna dimineata pe care să i le trimiți ca urări de Valentine’s Day.

Mesaje de Ziua Îndrăgostiților pentru soție

„Promit să te iubesc în toate formele, acum și întotdeauna. Promit să nu uit niciodată că aceasta este o iubire pe care o simți o dată-n viață. Te ador!”
„Inima mea bate pentru tine în fiecare zi, dar azi bate mai tare ca oricând. La multi ani de Valentine’s Day, iuirea vieții mele!”
„Tu ești raza mea de soare care îmi luminează ziua și ești steaua care îmi luminează fiecare noapte. La multi ani de Valentine’s Day, dragostea mea!”
„Te iubesc pentru cine ești și pentru tot ceea ce faci în fiecare zi pentru mine. La multi ani de Valentine’s Day!”
„Eşti un trandafir crescut în inima mea. Promit să devin apă, aer, pământ ca să nu te ofileşti, dar tu promiţi să înfloreşti doar pentru mine? Te iubesc!”
„Vreau să îți mărturisesc că tot ceea ce simt eu pentru tine este dragoste adevărată. Da, până la urmă am recunoscut. Ceea ce simt nu poate fi descris în cuvinte. Nu am mai simțit niciodată o iubire atât de profundă. Te iubesc!”
„Sărută-mă şi vei vedea stelele. Iubeşte-mă şi ţi le voi da….”
„Eşti primul meu gand înainte de a ma trezi şi ultimul meu gand înainte de a adormi. Voiam să ştii că te iubesc enorm”
„Eşti primul gând când mă trezesc dimineaţa, esti ultimul surâs înainte de culcare. Eşti tot ce am mai bun, tot ce simt mai frumos. Te iubesc, iubita mea!”
“Dragostea mea, eşti persoana cea mai importantă din viaţa mea și îmi doresc ca Valentine’s Day să fie o zi în care să te simţi iubită și în siguranţă. Te iubesc și îmi doresc ca această zi să fie plină de iubire și fericire.”
“Te iubesc mai mult decât poate fi exprimat prin cuvinte. Eşti cea mai importantă persoană din viaţa mea și îmi doresc să petrec fiecare clipă alături de tine. Te voi iubi mereu și îţi voi fi alături în fiecare pas al vieții tale.”

Urări de Ziua Îndrăgostiților pentru soție

„Un înger m-a întrebat de ce ţin atât de mult la tine. I-am răspuns că nu există nici un motiv ca să nu fac asta.”
„Ceea ce-ţi scriu acum nu sunt cuvinte, sunt bucăţi de suflet şi minte, căci dragostea nu se scrie se simte. Te iubesc!”
„Iubesc palmele tale mari, iubesc brațele tale puternice, iubesc ochii tăi mari, iubesc buzele tale frumoase, iubesc zâmbetul tău unic, de fapt…iubesc ființa ta toată”
„Eşti atât de dulce atunci când zambesti, când râzi, când plângi, când ma cerţi, când mă alinţi când mă iubeşti.”
„E greu să iubeşti şi va fi întotdeauna, dar adu-ţi aminte ca cineva te iubeste şi acela sunt EU.”
“În fiecare zi îmi doresc să te am lângă mine, să te simţi iubită și în siguranţă, și să îţi ofer fericirea pe care o meriţi. Te iubesc cu adevărat și îţi doresc un Valentine’s Day minunat.”
Mesaje de Ziua Îndrăgostiților pentru iubită

Vezi cele mai frumoase mesaje de noapte buna pe care să i le trimiți la finalul Zilei Îndrăgostiților.

Mesaje de Valentine’s Day pentru iubit

„Tu îmi luminezi ziua cu sunetul vocii tale, tu mi-ai adus atât de multe zâmbete și dragoste. Ești totul pentru mine și am fost atât de binecuvântată când Dumnezeu te-a trimis aici pentru mine!”
„Într-o zi mă vei întreba ce e mai important pentru mine: tu sau viața? Eu voi spune că viaţa, iar tu te vei supăra, dar fără să-ţi dai seama ca pentru mine tu eşti viaţa.”
„Numai în prezenţa ta pot răsufla din plin simţind că în sfârșit trăiesc, fără tine mă sufoc cu adevărat! Fără tine nu pot să trăiesc. Ești cel mai minunat om din lumea întreagă!”
„Ce însemni tu pentru mine nu se poate traduce în flori, bomboane, sau ursuleţi de pluş. Fiecare floare îmi aminteşte de tine. Fiecare bomboană pare amară în comparaţie cu tine şi fiecare ursuleţ de pluş pare aspru în comparaţie cu îmbrăţişarea ta. Te iubesc, iubirea mea!”
„Nu vreau să salvezi lumea pentru mine. Vreau doar să mă ţii de mână când totul se sfârşeşte”.
“Te iubesc fără să mă gândesc la niciun alt gând și mă simt norocoasă că pot să am parte de o dragoste atât de puternică. Acest sentiment de iubire înseamnă că pot să respir adânc și să mă bucur de viață. De Valentine’s Day, vreau să știi că ești cel mai important lucru pentru mine.”

Cele mai frumoase urări de Ziua Îndrăgostiților pentru el

„M-am uitat în portofel şi era gol, m-am uitat în buzunar şi am găsit doar câteva monede, m-am uitat în inima şi te-am găsit pe tine. Abia atunci am realizat cât de bogată sunt!”
„Trebuie sa fii tare obosit pentru ca ai alergat prin mintea mea toata ziua. Te iubesc!”
„Dragul meu, sunt de acord cu propunerea ta ca de Ziua Îndrăgostiţilor să încercăm o poziţie nouă: eu voi sta întinsă pe canapea, voi bea bere şi voi butona telecomanda, iar tu poţi să treci la călcat rufele.”
„Iubitule, te iubesc mai sus de sus și mai departe de departe, te iubesc în toate formele posibile, în toate sensurile și sub toate stelele universului.”
„Dragul meu, tu ești Soarele și Dimineața mea. Ador să te vad când zâmbești, ador sa te vad cum râzi, ador sa te vad fericit alături de mine. Te iubesc!”
„Ce să scriu?…nu încap decât 160 de caractere…oare de câte ori pot scrie TE IUBESC?”
“Tu mă faci să simt că sunt cea mai norocoasă femeie de pe pământ. Am mare noroc că am găsit dragostea ta și că împărtășim această legătură minunată.”
“Eşti singura persoană pe care o iubesc la nesfârşit și întotdeauna mă voi simţi norocos pentru că te am. Eşti lumina din viaţa mea.”
Mesaje de Valentine’s Day pentru iubit

Mesaje de Ziua Îndrăgostiților pentru soț

„Te iubesc pentru că trăiesc împlinirea mea totală. Te iubesc pentru că eşti totul meu. Te iubesc pentru viitorul meu, al nostru…”
„Acum că Ziua Îndrăgostiţilor se apropie şi parcă atmosfera se schimba, devine mai plină de iubire şi de înţelegere, stau să mă gândesc la zilele de Sfântul Valentin petrecute împreună cu tine. Poate nu am avut mereu inspiraţie să-ţi iau cadoul pe care îl voiai, dar anul acesta l-am găsit. Sper să-ţi placă şi să-ţi fie drag, pentru ca în el am închis o parte din inima mea, o mărturie a dragostei imense pe care ţi-o port şi care pare să se întregească în fiecare zi. În el se află lucrurile pe care aş vrea să ţi le spun în fiecare zi şi parcă nu reuşesc. Vreau să ştii că te iubesc şi că eşti o inspiraţie pentru mine: mă inspiri să fiu o persoană mai bună în fiecare zi.”
„Te iubesc oriunde, oricând, oricum. Nu e nevoie să îţi mai scriu, să îţi mai spun. Îţi arăt asta prin fiecare gest, prin fiecare mişcare, prin fiecare atingere.”
„Ador clipele în care îmi ești alături și urăsc tot ceea ce ne desparte. Îmi doresc enorm sa te fac să te simți cel mai iubit, așa cum reușești tu în fiecare zi să mă faci cea mai iubita. Te iubesc, așa cum nu mă credeam capabilă să iubesc!”
„Tu ești acela care m-a învățat să iubesc cu adevărat. Îti mulțumesc că exiști tu, soarele meu iubitor, blând, atent, grijuliu.”
„Oricât de speciale ar fi cuvintele, nici măcar nu pot începe să-ţi spună despre toata dragostea pe care ţi-o port în suflet.”
„Tu eşti trecutul, prezentul şi viitorul verbului «A iubi». Mulţumesc, dragostea mea!”
“Îmi doresc să simţi fericirea și bucuria de a fi împreună de Valentine’s Day și în fiecare zi a vieţii noastre. Te iubesc și amândoi suntem norocoşi că ne-am găsit.”
Mesaje de dragoste

Felicitări de Valentine’s Day pentru soț

„Când te-am văzut prima oară, mi-ai încălzit inima. A doua oară mi-ai produs scântei, iar acum îmi faci inima să ardă!”
„Subsemnata, adică eu, declar că din accidentul de ciocnire pe care l-am avut când te-am cunoscut m-am ales cu inima frântă şi am rămas privind în gol cu ochii căzuţi în gură. Ca urmare a acestui accident m-am îndragostit total şi iremediabil de tine. Te iubesc!”
„Te iubesc sună atât de scurt, atât de puţin, dar ceea ce înseamnă nu poate fi cuprins în câteva cuvinte. Cu cât te cunosc mai bine, cuvintele astea par mai mici, mai puţin importante, pentru că, vezi tu, eu te iubesc mai mult decât pot să spun vreodată.”
„Aş vrea să putem sărbători Ziua Îndrăgostiţilor mai des. Pentru că astfel te-aş vedea zâmbind mai mult şi aş avea motive să-ţi fac mai multe surprize.”
“Îţi ofer inima mea în această zi și îmi doresc ca tu să te bucuri de momentele preţioase împreună. Valentine’s Day este un prilej minunat pentru a-ţi arăta cât de mult înseamnă pentru mine și cât de mult te iubesc.
Mesaje de Ziua Îndrăgostiților pentru iubit

Mesaje de Valentine’s Day la distanță

„Îți trimit acest mesaj ca să-ți aducă aminte de promisiunea pe care ți-am făcut-o cu mult timp în urmă, și anume, că te voi iubi mereu. Sper ca în anii ce vin să mă ajuți, ca și până acum, să-mi țin cuvântul”
„Am impresia că-ți văd chipul și-ți aud glasul la tot pasul, atunci când nu ești lângă mine. De fapt, tu ești mereu cu mine, în visurile și în inima mea… Te iubesc!”
„Poate pentru alții dragostea este durere și suferință, dar eu nu simt asta deloc. Dragostea ta mă face atât de fericită, cum nu bănuiam că voi fi vreodată… Lumea e un loc mai bun cu tine alături”
„Tu ești focul ce-mi aprinde inima, ești scânteia care mă face să ard de dor. În brațele tale mă mistuie dorința… Mă ridic asemeni păsării Phoenix, din cenușa viselor mele împlinite, și nu-mi doresc decât apropierea nopții, ca să mă aprind din nou în îmbrățișarea ta … ”
„Stelele de pe cer sunt tot atâtea gânduri de iubire pe care ți le trimit ție, iubita mea. Câte picături sunt în ocean, cu atâtea sărutări vreau să-ți acopăr trupul. Când oceanele vor seca și stelele de pe cer se vor stinge, abia atunci dragostea mea pentru ține se va sfârși…”
„Când sunt cu tine mă pierd fără motiv… Mă regăsesc abia atunci când nu ești lângă mine și tot ce-mi doresc e să mă pot pierde din nou în marea ochilor tăi…”
„A trecut mult timp de când ți-am dăruit inima mea dar dragostea mea pentru tine nu a scăzut în nici un fel, ci dimpotrivă. Cu fiecare an, cu fiecare zi, cu fiecare moment care trece, simt că te iubesc tot mai mult.”
“Eşti dragostea vieţii mele şi îmi e dor de tine în fiecare clipă. Eşti singura persoană care îmi poate face zâmbetul să apară pe buze chiar şi atunci când e vorba de zile mai grele. La mulţi ani de Valentine’s Day, dragostea mea!”

Declarații de dragoste pentru Valentine’s Day

„Nu vreau cadouri de Ziua îndrăgostiţilor. Am primit deja de la Dumnezeu cel mai frumos cadou. Te am pe tine şi nu îmi mai trebuie nimic.”
„Vata de zahar? NU… Sirop de capsuni? NU… Ciocolata? NU… Nu pot gasi nimic atat de dulce ca tine!”
„Aștept o rază să-mi pătrundă în suflet, să ma lumineze și să-mi spună „te iubesc!” Iar acea rază să fie vocea ta ce ma trezește de dimineața!”
„Cineva mi-a spus că ziua are 24 ore, că o oră are 60 min, că un minut are 60 secunde, dar nimeni nu mi-a spus că o secundă fără tine e o eternitate.”
“Te iubesc pentru că eşti tu, pentru că eşti frumos, pentru că eşti amuzant şi pentru că eşti iubirea mea. Sunt atât de norocoasă că te am pe tine în viaţa mea.”
“Eşti cel mai frumos cadou pe care l-am primit vreodată şi te iubesc din tot sufletul. Eşti marea mea iubire şi te iubesc mai mult decât orice altceva în lume.”
Declarații de dragoste

Declarații de dragoste pentru Ziua Îndrăgostiților

„Când toți îmi spuneau că Fat-Frumos este un vis, că trebuie să încetez a mă gândi la asta, eu am continuat să sper. Nu am greșit, pentru ca te-am întâlnit pe tine. Ești dovada că pot sa am lângă mine tot ceea ce o fata își dorește.”
„Tu ești acela care m-a învățat să iubesc cu adevărat. Îti mulțumesc că exiști tu, soarele meu iubitor, blând, atent, grijuliu”.
”Mi-e frică să merg cu maşina când sunt cu tine. Pentru că alături de tine sunt beat de fericire şi ar putea să-mi ia permisul.”
„Azi-noapte mi-am rugat îngerul să te păzească. Dar a venit mai devreme. L-am întrebat de ce. A zâmbit şi mi-a spus că un înger nu păzeşte alt înger!”
„Tot ce-i frumos se iubește, tot ce se iubește e frumos. Ești atât de frumoasă pentru ca ești atât de iubită și îti promit că așa vei fi mereu.”
“Te iubesc pentru că eşti un suflet minunat şi pentru că mă faci să simt că sunt cel mai norocos din lume. Eşti cel mai important lucru din viaţa mea şi îţi voi fi mereu recunoscător pentru asta.”
“Dragostea mea pentru tine este nesfârșită și adevărată. Tu mă faci să zâmbesc în fiecare zi și să simt că pot face orice. De Valentine’s Day, vreau să știi că tu ești focul meu din viața mea.”
Declarații de dragoste pentru Ziua Îndrăgostiților

Cele mai frumoase citate de dragoste de Valentine’s Day

Te iubesc și te voi iubi toată viața, iar dacă și după moarte oamenii iubesc, atunci te voi iubi pentru totdeauna – Dante Alighieri;
Iubirea nu este un târg: te iubesc pentru că mă iubești. Iubirea este o certitudine: te iubesc pentru că te iubesc – Liviu Rebreanu;
Adevărata iubire începe de acolo de unde tu nu mai aștepți nimic în schimb – Antoine de Saint-Exupery;
Poate că Dumnezeu va dori să cunoști multe persoane nepotrivite înainte de a cunoaște persoana potrivită, pentru că atunci când o vei cunoaște în sfârșit, să știi să fii recunoscător – Gabriel Jose Garcia Marquez;
Doar pentru că cineva nu te iubește așa cum vrei tu, nu înseamnă că nu te iubește cu toată ființa sa – Gabriel Garcia Marquez;
Iubirea este cea mai mare forță a omenirii și, totuși, cea mai modestă pe care ne-am putea-o închipui – Mahatma Gandhi;
Când iubim, întotdeauna ne străduim să devenim mai buni. Când ne străduim să devenim mai buni decât suntem, totul în jurul nostru devine mai bun – Paulo Coelho;
Cea mai mare bucurie a vieții este să fii convins că ești iubit – Victor Hugo;
Nu există obligațiunea de a iubi. Există doar libertatea de a iubi, iar această libertate poate fi descoperită în tine la nesfârșit – Vladimir Levi;
Dragostea înseamnă să vrei să experimentezi toate cele patru anotimpuri. Când vrei să fugi cu cineva dintr-o furtună de primăvară sub un liliac cu flori, iar vara vreți să înotați în râu. Toamnă împreună vreți să faceți dulceață, iar în timpul iernii – vreți să petreceți împreună serile lungi – Ray Bradbury;
Dacă aș avea o floare pentru fiecare dată când mă gândesc la tine… m-aș putea plimba la nesfârşit prin grădina mea – Alfred Tennyson;
Dacă tu vei trăi până la o sută de ani, eu vreau să trăiesc până la o sută de ani minus o zi, ca să nu trebuiască să trăiesc fără tine – A. A. Milne;
Ești cea mai bună, cea mai iubitoare, cea mai tandră și cea mai frumoasă persoană pe care am cunoscut-o vreodată și asta este puțin spus. – F. Scott Fitzgerald;
Faptul că știu ce este dragostea ţi se datorează ție – Hermann Hesse.
Dragostea este singurul lucru care crește când este împărțită – Albert Schweitzer.
Când iubești profund, găsești întotdeauna ceva nou în persoana iubită – Blaise Pascal;
Nu frumusețea ne face să iubim, ci iubirea ne face să vedem frumusețea – Lev Tolstoi;
Trebuie să iubești pe oricine, orice, oricum, numai să iubești – Alexandre Dumas;
Nu este nevoie de motiv pentru a iubi – Paulo Coelho.

Vezi mai multe citate de dragoste pe care să le trimiți ca urări de Valentine’s Day

Alte mesaje şi declaraţii de dragoste de Sfântul Valentin

În fiecare zi alături de tine simt că trăiesc o poveste de dragoste care depășește orice imaginație. Ești lumina care îmi luminează întunericul, bucuria care îmi umple inima și liniștea care mă învăluie în brațele tale. La mulți ani de Valentine’s Day, iubirea mea!
Ești partenerul perfect în această călătorie a vieții, iar alături de tine simt că pot traversa orice obstacol. Fiecare zi petrecută cu tine este o sărbătoare a iubirii și a fericirii. Te iubesc!
Dragostea noastră este ca un castel fermecat, în care fiecare colț ascunde secretele noastre. Ești cavalerul meu în armură strălucitoare, cel care mă protejează și mă iubește necondiționat. La mulți ani de Valentine’s Day, sufletul meu pereche!
În ochii tăi găsesc refugiul meu, iar în inima ta găsesc căldura și alinarea de care am nevoie în cele mai grele momente. Te iubesc dincolo de orice limită și îți mulţumesc pentru clipele de magie și romantism!
Fiecare clipă împreună cu tine este o comoară neprețuită pe care o păstrez cu grijă în inima mea. Ești partenerul meu de viață, cel cu care împărtășesc bucuriile și tristețile, visele și temerile. Te iubesc mai mult decât pot exprima în cuvinte!
Când mă uit în ochii tăi, văd universul întreg oglindindu-se în strălucirea lor. Ești misterul pe care îl cautam, bucuria pe care o simt în fiecare zi și visul care mi s-a îndeplinit. Te iubesc!
Fiecare clipă alături de tine este o aventură în care descoperim mereu noi și noi motive să ne îndrăgostim din nou și din nou. Ești persoana care mă susține în toate alegerile și care mă iubește necondiționat şi alături de care vreau să-mi petrec toată viaţa.
Mi-au plăcut şi alți ochi, am sărutat şi alte guri, am ascultat şi alte vorbe dulci și am strâns şi alte mâini, dar nu am iubit pe nimeni cum te iubesc pe tine.
Ochii tăi sunt făcuți să cucerească, trupul tău este făcut să trezească dorințele. Toată ființa ta este încântătoare și eu sunt cel mai norocos bărbat, căci sunt iubit de tine.
Pentru mine iubirea este singurul motiv pentru care mi-aş dori să trăiesc o mie de ani. Dar acești ani să fie mereu cu tine în inima mea!
Eşti cea mai dulce când zambesti, când râzi, când plângi, când mă cerţi, când mă alinţi, când mă iubeşti. Ești dulce mereu în inima mea!
Dacă îmi pierd buzele, te sărut cu ochii, dacă îmi pierd ochii te sărut cu inima, iar dacă îmi pierd inima sigur o găsesc la tine. Te iubesc!
Tu ești rădăcina mea, iar iubirea noastră este floarea cea mai frumoasă, cu fiecare petală plină de emoții pure și sincere. Te iubesc enorm, sufletul meu pereche!
Iubirea noastră este ca un dans etern, în care suntem mereu sincronizați şi fiecare moment petrecut cu tine este o comoară prețioasă. Nu pot imagina viața fără tine lângă mine, tu ești inima și sufletul meu.
Dragostea noastră este ca un castel de piatră construit cu răbdare și grijă, e temelia pe care îmi clădesc viitorul. În turnurile sale simt că mă pierd și mă găsesc în același timp, iar aici este adevărata mea casă.

Îți recomandăm să te inspiri și din cele mai frumoase mesaje de dragoste. Vei găsi mesaje de Valentine’s Day care te vor ajuta să transformi o declarație de dragoste în cel mai emoționant moment al zilei.

Sau poate te inspiră versuri emoționante scrise de poeți, în cele mai frumoase poezii de dragoste.

Vezi și o listă a celor mai frumoase filme de Valentine’s Day.

  

  

Please follow and like us:
Pin Share