Liceul Tehnic Dimitrie Leonida, evacuat după ce un elev a dat cu spray lacrimogen. 17 elevi au fost transportați la spital

Liceul Tehnic Dimitrie Leonida, evacuat după ce un elev a dat cu spray lacrimogen. 17 elevi au fost transportați la spital

Incidentul a avut loc, marți, 13 februarie, la Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida din București, după ce un elev a folosit în incinta clădirii de pe bulevardul Basarabia, din sectorul 2, „un spray iritant, posibil paralizant”, transmite ISU București.

UPDATE ora 11.55: În total, 17 elevi au fost transportați la spital, în timp ce alți 8 copii sunt în evaluare medicală.

„Până în acest moment, au fost transportați la spital 17 elevi: 9 la Spitalul Marie Curie și 8 la Spitalul Grigore Alexandrescu”, a transmis ISU București-Ilfov.

Știrea inițială: „În urma evenimentului sunt mai mulți elevi care acuză stare de rău. Până în acest moment au fost evaluați medical 15 elevi și s-a luat decizia ca 5 dintre aceștia să fie transportați la spital. Alți elevi sunt în autospeciala pentru victime multiple și urmează a fi transportați la spital”, a transmis ISU București-Ilfov.

Potrivit Digi 24, liceul a fost evacuat, după ce un elev a folosit pe hol, în timpul pauzei, spary paralizant, în timpul unei dispute cu un coleg.

„Acțiunea este în desfășurare, pentru că mai sunt și alți elevi care acuză probleme medicale și care, în urma evaluării, urmează să fie trimiși sau nu la spital. La fața locului au fost trimise 8 SMURD, 4 SABIF, CBRN, două autospeciale pentru victime multiple, două autospeciale de stingere cu modul de prim-ajutor”, mai transmite ISU București-Ilfov.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *