Adelina Pestrițu a renunțat la implantul mamar. Cum arată după intervenție și de ce a luat decizia: „Am analizat situația împreună cu medicii”

Adelina Pestrițu a renunțat la implantul mamar. Cum arată după intervenție și de ce a luat decizia: „Am analizat situația împreună cu medicii”

Adelina Pestrițu a anunțat că a renunțat la implantul mamar, astfel că recent a trecut printr-o intervenție chirurgicală. Fosta prezentatoare TV a explicat de ce a luat această decizie total neașteptată pentru mulți.

În anul 2016, Adelina Pestrițu a apelat la medicul estetician pentru a-și mări bustul. La vremea respectivă, fosta prezentatoare TV nu se ferea să vorbească despre alegerea ei. „Am apelat sau nu la chirurgia plastică? DA, am apelat! Și o spun răspicat și cu toată convingerea, cu toate că «se poartă» să fii misterioasă și prețioasă când vine vorba despre operații de ordin estetic. Nu știu dacă e bine sau nu, dar dar iubesc sinceritatea. Deși în ziua de astăzi, această metodă de înfrumusețare a trupului (care odată cu evoluția vârstei suferă transformări) este înțeleasă greșit, am curajul și relaxarea să recunosc că AM APELAT LA BISTURIU”, a scris bruneta, pe edamagazine.ro.

Acum, Adelina Pestrițu s-a răzgândit și a decis să renunțe la implantul mamar. Astfel că vedeta a trecut recent printr-o intervenție chirurgicală în care medicul i-a scos implantul de silicon pus în urmă cu 8 ani.

Pe conturile sale de socializare, fosta prezentatoare a vorbit despre decizia sa, dar a arătat și fotografii cu ea fără implantul mamar. Adelina Pestrițu a mărturisit că în ultima perioadă greutatea implantului îi provoca dureri de spate.

„Știți vorba «New Year, new me»? Se pare că în cazul de fața se aplică. Imediat după ce am împlinit cei 37 de ani, am suflat în lumânările de pe tort, am tras aer în piept și am trecut la schimbări majore”, și-a început Adelina postarea pe Instagram.

„Mi-am luat inima în dinți și am renunțat la implanturile mamare”

Și a continuat: „Nu vă speriați, discutăm despre schimbări de ordin estetic. Mi-am luat inima în dinți și am renunțat la implanturile mamare, decizie luată după mult timp de gândire, în care am analizat situația împreună cu medicii și am luat în calcul tot ce ar putea să urmeze.

Dacă vă întrebați ce m-a convins mai exact să fac asta, vă pot răspunde ferm: durerile de spate provocate de dimensiunile nepotrivite ale implanturilor și disproporțiile estetice”.

Adelina Pestrițu a făcut operația în urmă cu o săptămână, iar acum se simte foarte bine. Fosta prezentatoare TV a postat și câteva fotografii după ce a renunțat la implantul mamar.

VIDEO Adelina Pestrițu, dezvăluire neașteptată în mediul online. „Nebun să fii să vrei să dai totul pentru o viață pe un alt continent”

„Astfel, săptămâna trecută, după o perioadă de analiză și informare, m-am prezentat la spital, unde doctor Radu Ionescu m-a întâmpinat și m-a pregătit pentru noua schimbare.

„Această intervenție a venit la pachet cu o listă lungă de reguli stricte de urmat”

Desigur, această intervenție a venit la pachet cu o listă lungă de reguli stricte de urmat, multe responsabilități, disciplină, maturitate și răbdare. Răbdarea, pe care de obicei eu nu o am, însă va trebui să o exersez intens de data aceasta, pentru că abia după câteva luni doctorul va decide, în urma evaluărilor medicale, care sunt următorii pași sau dacă vor mai fi alți pași.

Toată această poveste este una personală, pe care am decis să o împărtășesc cu voi, pentru că am primit întrebări despre acest subiect de nenumărate ori și poate că experiența mea vă va ajuta și pe voi să nu vă grăbiți să luați decizii care pot avea un impact semnificativ asupra stării voastre de sănătate. ”

VIDEO Adelina Pestrițu, dezvăluire neașteptată în mediul online. „Nebun să fii să vrei să dai totul pentru o viață pe un alt continent”

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *