Irina Fodor, schimbare radicală de look. Fanii nu au recunoscut-o. „Cred că o să și înrămez pozele astea, că altă dată nu mai pup”

Irina Fodor, schimbare radicală de look. Fanii nu au recunoscut-o. „Cred că o să și înrămez pozele astea, că altă dată nu mai pup”

Irina Fodor, în vârstă de 35 de ani, și-a surprins fanii de pe contul de socializare, după ce a postat o imagine, în care apare total schimbată. Vedeta și-a schimbat look-ul, iar unii internauti aproape că nu au recunoscut-o.

Irina Fodor, prezentatoarea emisiunilor „America Express” și „Chefi la Cuțite” de la Antena 1 și-a surprins recent fanii cu o schimbare de look radicală, trecând de la părul drept la o coafură creță.

Soția lui Răzvan Fodor a mărturisit că ar putea chiar să își înrămeze imaginile cu noul său look, deoarece o astfel de transformare nu se întâmplă în mod frecvent.

„Ta-daaam! Nu a durat mult transformarea de la păr drept la păr creț…doar vreo 4 ore și jumătate. Cred că o să și înrămez pozele astea, că altă dată nu mai pup!”, mesajul postat de Irina Fodor pe rețelele de socializare, alături de fotografia care îi dezvăluie noul look, potrivit Click.

Irina Fodor a primit mesaje din artea fanilor, aceștia admirându-i curajul de a face o astfel de schimbare de look.

„Woooow, nu cred că aș avea atâta răbdare”, în timp ce alții au remarcat că „îți stă foarte bine” și au folosit cuvinte precum „frumoasă” și „ești superbă”. O altă reacție amuzantă a fost: „Ptiu să nu te deochi, era să nu te cunosc, îți șade bine… o seară frumoasă”, i-a scris un fan în dreptul imaginii.

Irina Fodor, detalii despre America Express

Irina Fodor este prezentatoarea America Express, dar și Chefi la cuțite, două mari proiecte, în care soția lui Răzvan Fodor este implicată de ceva timp. Vedeta a scos la iveală amănunte mai puțin știute despre America Express.

Ea a vorbit recent despre echipa care stă în spatele proiectului, explicând ce schimbări au fost aduse în ultimul sezon atunci când vine vorba despre securitate.

„În aparență sunt delicată și drăguță, dar să știi că am un spirit de războinic! Bine, acolo îmi este și simplu să spun treaba aceasta, suntem înconjurați tot timpul de oameni care ne poartă de grijă, mai ales în țările în care există riscuri.

Anul acesta, spre exemplu, am avut o echipă de securitate extinsă. Am avut o echipă de securitate înarmată.

Lucrurile au fost mult mai liniștitoare pentru noi, știind că sunt tot timpul acolo, pe o rază de 2-3 kilometri în jurul nostru, dar și în jurul concurenților.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *