iUmor 2024, sezonul 16, începe pe 18 februarie. Tot ce trebuie să știi despre show

iUmor 2024, sezonul 16, începe pe 18 februarie. Tot ce trebuie să știi despre show

Așteptarea a luat sfârșit! Începând cu 18 februarie, telespectatorii pot urmări la Antena 1 show-ul lor de comedie preferat, iUmor. Totul despre emisiunea în care Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu sunt jurați.

Când începe iUmor 2024 și când se difuzează?

Cel de-al 16-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie va avea premiera duminică, 18 februarie, de la 21.00, la Antena 1 şi pe AntenaPLAY și va aduce în fața celor patru jurați și a telespectatorilor numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor. 

George Tănase și Ionuț Rusu la iUmor

Cine sunt prezentatorii iUmor 2024

Emi și Cuza vor fi alături de participanți, în culisele show-ului de umor. „După 15 sezoane de iUmor, nu credeam că mă mai poate surprinde ceva, am crezut că se întâmplase cam tot ce se putea întâmpla pe scenă, dar se anunță un sezon surprinzător, cu participanți diverși, din toate ramurile artistice și cu multe momente spumoase. Doar până acum am cunoscut concurenți care au făcut parodii muzicale, oameni care fac show-uri de gimnastică, dar cu un twist funny, avem stand-uperii clasici, avem și povestitori, magicieni, avem un show complet, cu alte cuvinte. Iar filmările sunt în plină desfăşurare!”, dezvăluie Emi.

În vreme ce colegul lui de prezentare, Cuza, completează: „Misiunea mea și a lui Emi, în calitate de prezentatori, va fi una mult mai intensă în acest nou sezon, pentru că vom fi paznicii urnei de vot, iar noi vom fi responsabili cu buna desfășurare a voturilor, ca nu cumva să se fraudeze alegerile iUmor. Avem platou nou, locație nouă, vibe-ul este unul foarte mișto și se conturează o familie frumoasă, aici, la iUmor”. 

Cine sunt jurații de la iUmor 2024, sezonul 16

La masa juriului se află în acest sezon Delia Matache, Cheloo, Cosmin Natanticu, dar și Cătălin Bordea. Cei patru jurați sunt pregătiți să vadă ce momente au mai pregătit concurenții pentru noul sezon.

„Noul sezon iUmor vine cu o premieră, se va alege un Președinte al emisiunii, deja ne-am depus candidatura: trebuie să venim cu tot felul de argumente, eu, Delia, Bordea și Cheloo, de ce fiecare ar fi cel mai potrivit, iar telespectatorii trebuie să voteze. Până la acest moment, am descoperit concurenți senzaţionali din toate categoriile, de la oameni din teatru și tiktok-eri, până la stand-upperi internaționali, așa că se anunță un sezon plin de diversitate. Avem toate ingredientele pentru un sezon extraordinar!”, dezvăluie Cosmin Natanticu.

Ce schimbări au avut loc la iUmor 2024, sezonul 16 

Sezonul 16 de la iUmor se filmează într-o nouă locație. Cuza, gazda show-ului de la Antena 1, a anunțat: „Misiunea mea și a lui Emi, în calitate de prezentatori, va fi una mult mai intensă în acest nou sezon, pentru că vom fi paznicii urnei de vot, iar noi vom fi responsabili cu buna desfășurare a voturilor”.

Care este premiul de la  iUmor 2024

Câștigătorul show-ului de comedie iUmor primește un premiu de 20.000 de euro.

Cine sunt câștigătorii iUmor 2024 din anii trecuți

Sezon 1 – Vlad Grigorescu

Sezon 2 – Maria Popovici

Sezon 3 – Doina Teodoru

Sezon 4 – Ana Maria Calița

Sezon 5 – Andrei Cojocaru

Sezon 6 – Irene Boclincă

Sezon 7 – Mukinka

Sezon 8 – Edi Vacariu

Sezon 9 – Andrei Ungureanu

Sezon 10 – Andrei Garici

Sezon 11 – Virgil Ciulin

Sezon 12 – Mihai Radu

Sezon 13 – Remus Iosub

Sezon 14 – Mihaela Pripici

Sezon 15 – Florin Gheorghe

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *