Codin Maticiuc, impresionat de felul în care gândește fiica lui. Smaranda are 4 ani și 10 luni

Codin Maticiuc, impresionat de felul în care gândește fiica lui. Smaranda are 4 ani și 10 luni

Codin Maticiuc este mereu impresionat de vorbele fiicei sale, Smaranda, în vârstă de 4 ani și 10 luni. Actorul din serialul „Clanul” și „Miami Bici” are două fetițe din relația cu Ana Pandeli.

Codin Maticiuc, cunoscut pentru rolurile sale în diverse producții, a fost lăsat fără cuvinte de fiica lui cea mare, Smaranda, în vârstă de doar patru ani. Cu un spirit pătrunzător și vorbe care au cutremurat inimile celor din jur, micuța a demonstrat că vârsta este doar un număr când vine vorba de înțelepciunea și capacitatea de a impresiona.

Smaranda, la doar patru ani și zece luni, demonstrează o inteligență și o înțelegere a lumii care uimește pe toată lumea din jurul ei. Într-o postare recentă pe platforma Instagram, Codin Maticiuc a împărtășit un moment special petrecut alături de fiica sa.

Actorul din celebrul serial „Clanul” a dezvăluit că a fost profund impresionat de reacția Smarandei în timp ce aceasta se uita la un film de animație.

„Smaranda în timp ce se uită la o animație în care niște umbre înfricoșătoare lucrau pentru un personaj negativ: «Recunosc, nu-mi place cum arată creatura aia, dar dacă m-ar sluji una, mi-ar plăcea» 4 ani și 10 luni”, a scris Codin Maticiuc pe una dintre rețelele de socializare.

Codin Maticiuc alături de Ana, iubita lui, și fiica lor, Smaranda

Actorul din „Miami Bici” obișnuiește să împărtășească cu fanii săi povești despre fiica lui cea mare, Smaranda, care de fiecare dată reușește să-l surprindă cu replicile sale.

„Smaranda – patru ani și zece luni în timp ce mama ei o culca:

– Uite, haide să-ți spun ce cred eu… Pot, mama?

– Poți, iubito.

– Cred că oricât de proastă ar fi o zi, oamenii care se iubesc, noaptea la culcare și cer iertare și își spun cât de mult se iubesc. Asta vroiam și eu să-ți zic. (abia la 5 ani o să folosească doar «voiam»)

Fiica lui Codin Maticiuc și-a făcut debutul în cinematografie la doar 4 ani

De-a lungul timpului, Smaranda a cucerit inimile oamenilor cu înțelepciunea și inteligența sa la doar 4 ani. Acum, fetița cea mare a lui Codin Maticiuc și-a făcut debutul în cinematografie și familia sa este extrem de mândră de reușita ei. „Superpietonii Zurli” este un film pentru copii după regia lui Cătălin Dascălu și Mirela Retegan.

Într-un interviu pentru playtech.ro, actorul din „Miami Bici” a făcut câteva declarații despre reușita fiicei sale. Codin Maticiuc apare în film alături de Smaranda, iar cei doi au filmat o scenă când se jucau. Mirela Retegan și-a dorit mult ca micuța să facă parte din proiectul ei, astfel că totul a ieșit așa cum a sperat. „Superpietonii Zurli ” intră în cinematografe din 13 februarie.

„Mă cunosc destul de bine cu Mirela Retegan, avem și multe lucruri pe care le-am făcut împreună, proiecte pe care le gândim, o știe pe Smaranda, merge la toate concertele. De câte ori putem, luăm rând cât mai în față. Cred că a venit destul de natural propunerea, Mirela știa că mă ocup cu asta și că era greu să stea să lucreze cu fiecare copil. Dacă știa că părinții cât de cât sunt în zona asta, hai și părintele, hai și copilul și a fost mai ușor”, a povestit Codin Maticiuc.

Întrebat dacă fiica lui are stofă de actriță, Codin Maticiuc a răspuns sincer, fără să stea prea mult pe gânduri: „Nu, adică cel puțin ce am văzut până acum. A fost într-un singur film. Habar nu am. Pare că nu, dar nu poți să îți dai seama. A fost la o singură filmare, nu am pregătit-o, nu am făcut nimic. Chiar nu ai cum să îți dai seama. Dacă ar fi să votez acum, mâine ar fi un film în care ar trebui să aibă un rol, nu e pregătită. Dar pentru filmul Superpietonii Zurli, pentru că am fost amândoi și mai mult ne-am jucat și nu am făcut repetiții, a fost ok. Mergem să o căutăm pe mami”.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *