Imagini cu casa în care Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva locuiesc. Au piscină și o curte impresionantă

Imagini cu casa în care Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva locuiesc. Au piscină și o curte impresionantă

Ștefan Bănică jr locuiește într-o vilă superbă din București alături de Lavinia Pîrva și fiul lor, Alexandru. Artistul a postat pe rețelele de socializare fotografii în care se văd părți din locuința lui.

Ștefan Bănică trăiește alături de soția sa, Lavinia Pîrva, și fiul lor adorabil, Alexandru, într-o vilă spectaculoasă din inima Bucureștiului. Artistul și-a surprins fanii pe rețelele de socializare, oferind o privire în interiorul locuinței sale.

Situată în Sectorul 2 al Capitalei, vila cântărețului arată impresionant. Cu o curte luxuriantă și o arhitectură care îmbină eleganța cu confortul, locuința este un refugiu de vis în mijlocul agitației urbane. Curtea plină de verdeață este un colț de rai, o oază de relaxare și frumusețe în jungla de beton a orașului. În curte, cei doi au o piscină, unde petrec zilele de vară călduroase. De asemenea, în livingul vilei se află un pian, unde Ștefan Bănică jr. obișnuiește să cânte foarte des.

Pe rețelele de socializare, Ștefan Bănică Jr. a postat imagini care dezvăluie frânturi din interiorul vilei sale, încântându-i pe fanii săi cu fotografii din casa lor de poveste. De Crăciun, Lavinia Pîrva a surprins veselia din casa lor, atunci când fiul lor, Alexandru, se juca alături de Violeta, în casa din Sectorul 2. Aceste imagini au ajuns pe Internet, dezvăluind lumii întregi o mică parte din universul lor intim.

Vila, situată în cartierul Tei, este o construcție impunătoare, compusă din subsol, parter, etaj și mansardă. Cu o suprafață construită de aproximativ 200 de metri pătrați, împreună cu terenul generos și cele două garaje, locuința ajunge la aproximativ 300 de metri pătrați. Potrivit estimărilor, casa valorează în jur de 1.000.000 de euro, o sumă pe măsură a rafinamentului și luxului oferit de această proprietate excepțională.

Numai terenul pe care îl dețin cei doi soți valorează în jur de 500.000 – 600.000 de euro, iar construcția în sine se apropie de aceeași valoare. Casa în care Ștefan Bănică Jr. locuiește alături de Lavinia Pîrva a fost construită în anul 2007, atunci când artistul era căsătorit cu Andreea Marin. Prezentatoarea emisiunii „Surprize, surprize!” a locuit o perioadă în această vilă, însă după divorț ea și-a achiziționat o casă în Pipera, unde locuiește în prezent alături de fiica ei, Violeta.

Ștefan Bănică Jr – viața personală și familie

Artistul a fost căsătorit cu Mihaela Rădulescu din 1995 până în 1999. A urmat o relație cu Camelia Constantinescu, din care a rezultat un copil, Radu Ștefan. Din 2006 până în 2077, Bănică a fost căsătorit cu prezentatoarea TV Andreea Marin. Cei doi au împreună o fetiță, Ana Violeta. Din 2013, are o relație cu cântăreața Lavinia Pîrva. Cei doi s-au căsătorit în anul 2017 și au împreună un fiu, Alexandru.

Ștefan Bănică junior a avut un frate, Alexandru Silviu, care a murit în anul 2001, la 25 de ani, într-un accident de circulație.

Ștefan Bănică jr – carieră

În 1986, a jucat rol principal în filmul „Liceenii”, unde a făcut cuplu cu Oana Sârbu. Filmul a avut un succes uriaș și i-a deschis calea lui Bănică Jr. către o carieră în actorie, dar și în muzică. Rolul lui Mihai Marinescu l-a reluat în „Extemporal la dirigenție” (1988) și „Liceeni Rock’n’Roll” (1991).

A primit roluri în filme, seriale TV și în piese de teatru.

Ani ’90 au marcat și începutul carierei de cântăreț, abordând cu succes stilul rock’n’roll și devenind unul din cei mai complecși artiști români, apreciat de fani de toate vârstele.

Unul din cele mai de succes proiecte ale sale sunt concertele de Crăciun organizate anual la Sala Palatului și care în 2019 a marcat 18 ani de longevitate.

În paralel cu cariera de actor și cântăreț, Ștefan Bănică jr a început și o carieră de prezentator de televiziune. Din 2006 până în 2013, timp de 14 sezoane, a prezentat emisiunea Dansez pentru tine, difuzată de Pro TV. Din 2014, el a fost unul dintre jurații X Factor, la Antena 1.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *