„Power Couple România”, 13 februarie. Unul dintre cupluri va fi propus spre eliminare. „Știi că eu nu am permis de conducere?!”

„Power Couple România”, 13 februarie. Unul dintre cupluri va fi propus spre eliminare. „Știi că eu nu am permis de conducere?!”

Seară grea pentru băieți la Power Couple România – La bine și la greu: proba lor de la începutul etapei a doua a competiției s-a dovedit de netrecut. Niciunul dintre concurenți nu a ajuns la rezultatul corect al ecuației rezolvate pe parbrizul mașinii învârtite ca la rotisor. Astfel, toate cuplurile au pierdut ieri banii investiți de doamne în această probă.

Acum, este rândul lor, al concurentelor – ele vor fi cele care se vor lupta pentru a salva onoarea și bugetul familiei la o probă plină de obstacole.

Calculele la rotisor, contracronometru, le-au dat bătăi de cap concurenților, cu atât mai mult cu cât au fost făcute într-o mașină care s-a învârtit la 150 de metri deasupra Mării Mediterane.

Gabriela și Cristi Iacob sunt cuplul care a pierdut cea mai mare sumă la proba de ieri, 550 de euro, în timp ce Daiana și Sorin au reușit să păstreze cel mai ridicat buget, întrucât ea a făcut cea mai mică investiție, 310 euro.

Misiunea fetelor este cu atât mai grea azi – întrucât la finalul serii, unul dintre cupluri va fi propus spre eliminare. „Toată greutatea acestei etape a căzut pe noi”, a comentat Delia, logodnica lui Lino.

De cealaltă parte însă, băieții au un rol foarte important în această seară: ei vor decide sumele investite în probă și vor fi implicați în proba fetelor mult mai mult decât în etapa anterioară.

Astfel, concurentele își vor ghida partenerii, care se vor afla la volan – legați la ochi! „Da, iubito, ai dreptate!” este numele provocării de diseară, care va dezvălui dacă partenerii lor au o încredere… de-a dreptul oarbă în ele și le ascultă indicațiile.

Perechile vor urma un traseu întortocheat în poligon, plin de obstacole, care va include și o parcare laterală făcută cu spatele! Traseul va fi cu atât mai dificil cu cât volanul se află pe partea dreaptă, conform regulilor malteze.

„Știi că eu nu am permis de conducere?!”, a fost reacția lui Tudor Ionescu, atunci când Dani Oțil le-a prezentat proba. Și nu este singurul în această situație.

Multe dintre temerile dinaintea probei au fost însă legate de capacitatea fetelor de a se orienta în spațiu și de a le da indicații utile partenerilor. „Dacă vreau să știu unde-i parcată mașina, ea îmi spune stânga și sigur e dreapta”, a spus Cristi Iacob. Urmează o seară cu multe obstacole, dar și hohote de râs la „Power Couple România – La bine și la greu”.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *