Când se difuzează „Las Fierbinți”, sezonul 24. Ce se întâmplă în episodul din 13 februarie

Când se difuzează „Las Fierbinți”, sezonul 24. Ce se întâmplă în episodul din 13 februarie

„Las Fierbinți”, serialul de comedie preferat al telespectatorilor, revine la PRO TV cu sezonul 24. Marți, 13 februarie, de la ora 20:30, în primul episodul al noului sezon, Bobiță, Giani, Aspirina și Celentano vor avea parte de aventuri savuroase.

De mai bine de un deceniu, „Las Fierbinți” colorează serile românilor, iar astăzi, de la ora 20:30, serialul revine cu un nou sezon în care locuitorii celui mai popular sat din România își continuă poveștile pline de umor. În fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, Bobiță, Giani, Aspirina, Celentano și celelalte personaje vor avea parte de aventuri savuroase, iar telespectatorii vor putea fi martori la cele mai comice întâmplări. 

Ce se întâmplă în primul episod din „Las Fierbinți”, sezonul 24

În această seară, Giani va fi din cale-afară de supărat: „Am o melancolie înăuntru… de nici n-am cuvinte să o exprim! Am fost trădat, Bobiță! Durere mai mare decât trădarea… nu există!”, se va deschide acesta în fața lui Bobiță. Care este motivul din spatele necazului său, vom afla în doar câteva ore. 

Dalida va avea și ea o mare nemulțumire, deoarece vânzătoarea de la magazinul lui Oaie îi va refuza banii în momentul în care aceasta va dori să își plătească cumpărăturile: „Ia-ți tu mărunțișul de aici, că noi nu mai primim monede! S-a schimbat regulamentul”, se va răsti aceasta la secretara primarului Vasile. „Deci… așa vrei să jucăm. Lasă că vezi tu! Nu știi cu cine te-ai pus”, o va amenința Dalida. Care va fi modul în care aceasta se va răzbuna pe vânzătoare pentru nedreptatea comisă, vedem în episodul din această seară. 

Între timp, Nae și fratele său vor avea ceva de împărțit, și anume… o motocoasă! „Ori mergem acum la domn primar să vedem cui îi dă dreptate și a cui e motocoasa, adică a mea, ori te joc în picioare, Nae!”, îi va spune fratele său acestuia. Cum va rezolva Vasile conflictul dintre cei doi săteni, descoperim în primul episod „Las Fierbinți” din acest sezon. 

VIDEO Mihai Bobonete și Anca Dumitra, declarații neașteptate despre finalul serialului Las Fierbinți. „Nu o să fie ușor pentru nimeni”

VIDEO Ecaterina Ladin, Dalida din „Las Fierbinți”, despre salariul de la PRO TV: „În capăt de tot cred că e Bobonete, ăștia care au cel mai mult”

Mihai Rait – Dorel Las Fierbinți

VIDEO Anca Dumitra, Gianina din „Las Fierbinți”, prima apariție alături de iubit. Cine este partenerul actriței

Când se difuzează „Las Fierbinți” la PRO TV

„Las Fierbinți” este în fiecare marți, miercuri și joi, de la ora 20:30, la PRO TV. Serialul este disponibil și pe VOYO. 

„Cât mai ține Las Fierbinți?”

Mihai Bobonete, Bobiță din Las Fierbinți și Anca Dumitra, care o interpretează pe Geanina, sunt două dintre cele mai iubite personaje din serialul de la Pro TV. Cei doi au vorbit despre finalul producției și au făcut mărturisiri neașteptate.

Serialul „Las Fierbinți” a avut premiera în anul 2012. Mihai Bobonete (43 de ani) este unul dintre actorii care au adus zâmbetele pe fețele telespectatorilor, prin rolul lui Bobiță. În cadrul podcastului său, actorul, care este patronul unei crâșme locale în serial, a purtat o discuție cu Anca Dumitra.

Cei doi s-au întrebat: cât mai ține serialul-fenomen de la Pro TV? Atât Mihai Bobonete, cât și Anca Dumitra și-au expus opiniile, în podcast.

„Cât mai ține Las Fierbinți? (…) Eu cred că mai ține 3 ani. Simplu. Cred că undeva prin 2025 se termină”, spunea Mihai Bobonete, anul trecut, în podcast, potrivit Cancan.

Apoi, Anca Dumitra și-a spus părerea în legătură cu serialul de la Pro TV. „Știu că mi-aș dori… Ce știu cu siguranță când va fi finalul, nu o să fie ușor pentru nimeni. Adică dacă eu sunt plângăcioasa grupului, eu bag mâna în foc că atunci cu toții o să plângeți și eu o să râd de voi. (…) Nu o să fie ușor, pentru că e viața noastră de atâția ani”, spunea Anca Dumitra, în podcast.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *