CTP: Dan Puric și-a anunțat candidatura la prezidențiale, sprijinit de AUR. Un creștinopat de extremă dreaptă

CTP: Dan Puric și-a anunțat candidatura la prezidențiale, sprijinit de AUR. Un creștinopat de extremă dreaptă

Gazetarul Cristian Tudor Popescu a susținut marți seară, 13 februarie, că Dan Puric și-a anunțat candidatura la președinție cu sprijinul AUR și l-a numit pe actor un „creștinopat de extremă dreaptă”, comparându-l cu fostul politician extremist Corneliu Vadim Tudor.

„Chiar de pe scena teatrului, la sfârșitul spectacolului „Dan Puric – Votați, mă!”, Dan Puric și-a anunțat candidatura la prezidențiale, sprijinit de AUR. Histrionul, altfel, un pantomim excelent, are, spre deosebire de G. Simion, fără meserie la bază, consistență și anvergură”, a susținut CTP pe Facebook.

„Electoratul lui conține și un tip de intelectuali naționaliști, foști securiști și turnători la Securitate, multe femei între mai multe vârste, care îl adoră buimac, snobi patriotici, pe lângă masa brută de votanți AUR”, a adăugat gazetarul.

CTP l-a comparat apoi pe Dan Puric cu fostul politician extremist Corneliu Vadim Tudor.

„Omul este culturos la modul delirant, creștinopat de extremă dreaptă, este noul C.V. Tudor. În confruntări directe cu el, atât Ciucă, cât și Ciolacu ar fi făcuți K.O. Chiar și Șoșoacăi nu i-ar fi ușor. Din acest moment, problemele pe care le tot pritocesc PSD și PNL sunt parfum de tei pe lângă pericolul Puric”, a încheiat Cristian Tudor Popescu.

Libertatea l-a contactat pe George Simion pentru a verifica informația, dar liderul AUR nu a răspuns.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *