Irinel Columbeanu intenționează să scrie o carte despre declinul său. Titlul surprinzător cu care vrea să impresioneze piața editorială

Irinel Columbeanu intenționează să scrie o carte despre declinul său. Titlul surprinzător cu care vrea să impresioneze piața editorială

Deși Irinel Columbeanu și-a mai încercat norocul pe piața editorială, fostul soț al Monicăi Gabor nu a avut parte de noroc financiar cu cărțile sale. Se estimează că din vânzarea cărților ar fi câștigat aproximativ 10.000 de euro, însă acești bani nu au fost suficienți pentru a acoperi datoriile și cheltuielile. Cu toate acestea, Irinel Columbeanu a anunțat că lucrează la o nouă carte unde propune să-și expună vulnerabilitățile și regretele, oferind astfel cititorilor o perspectivă inedită asupra propriei sale vieți și alegeri.

„Bine fac. Sunt tot la azil. Vreau să mă apuc să folosesc timpul liber pe care-l am aici din belșug ca să mai scriu încă un volum din trilogia mea «Istoriile unui vehement». Această parte a cărții, care se va numi «Apusul», se va referi strict la perioada petrecută aici. Și da, am multe subiecte pe care le pot prezenta’, a declarat Irinel Columbeanu pentru cancan.ro.

Un oraș din România a ajuns în Top 10 al celor mai bune orașe de locuit din Europa -și nu este București

Chiar dacă se află într-o situație dificilă, fostul milionar a dezvăluit că încă are parte de pretendente, însă nu are planuri de a se recăsători, fiind conștient de impactul pe care asta ar putea-l avea asupra Irinei și Monicăi Gabor. Irinel Columbeanu își găsește acum un alt mijloc de exprimare a trăirilor și experiențelor sale: scrisul. 

„Am câteva pretendente și din România, și din USA, care corespund standardelor mele. Nu vreau însă să mă mai însor niciodată. Fiindcă nu aș vrea s-o supăr pe Irina și nici pe Monica’, a completat acesta.

De când a fost internat în azil, Irinel Columbeanu a devenit subiectul principal al multor articole de presă și discuții pe internet. Chiar dacă se confruntă cu probleme medicale și financiare, fostul magnat privește partea luminoasă a situației. Columbeanu se declară mulțumit de condițiile oferite la azil și își permite chiar să iasă din centrul de îngrijire.

Scandal de proporții din cauza unei antene 5G. Sătenii s-au luat la harță cu primarul, care se apără cu polițiștii lângă el

Recent, un prieten al fostului om de afaceri l-a invitat să meargă într-o excursie la munte, iar Columbeanu a acceptat fără ezitări. 

„Am plecat în excursie la munte. Unde? Nici eu nu știu, dar sigur va fi bine!”, a scris Irinel Columbeanu pe contul lui de Facebook.

Din luna septembrie a anului trecut, Irinel Columbeanu a ajuns la azil. Fostul milionar al României este în grija asociației unde a fost cazat și tatăl său de la care a moștenit averea. De la traiul luxos, Columbeanu speră acum că ultimii prieteni îi vor vizita la azil. Acesta nu mai are nimic de pierdut și speră că va avea o bătrânețe liniștită. Cel mai mare regret al său este că a îndrăznit să intre în politică. 

Surpriză politică de proporții: Dan Puric a anunțat că va candida la alegerile prezidențiale susținut de AUR 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *