De ce l-a amenințat Monica Davidescu pe Aurelian Temișan cu divorțul. „Fii atent că îți spun în prezența fetelor!”

De ce l-a amenințat Monica Davidescu pe Aurelian Temișan cu divorțul. „Fii atent că îți spun în prezența fetelor!”

Monica Davidescu și Aurelian Temișan formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri. Sunt căsătoriți din 2000 și au împreună o fată, pe Dora. Actrița a scos la iveală o întâmplare mai puțin știută din viața familiei sale.

Întrebată dacă, mai în glumă, mai în serios, l-a amenințat vreodată pe partenerul său cu divorțul, Monica Davidescu a fost sinceră și a povestit o întâmplare amuzantă petrecută în urmă cu ceva timp.

„Am o prietenă care a asistat la chestia asta. Aurelian a venit, la un moment dat, cu un monstru marin, un pește extrem de mare, de la cineva care pescuia. Eu acasă nu știu să feliez un pește extrem de mare, nu aveam instrumente pentru acest lucru. L-am scos în curte, am cerut ajutorul unei vecine care a venit cu o lamă mai puternică, am chemat o prietenă: Hai aici, hai să doborâm monstrul!”.

După ce am doborât monstrul și l-am făcut pachețele ca să îl împart pe la toată lumea, căci nu aș fi putut să mănânc acel pește doar în familie, i-am zis: Fii atent! Dacă vrei să ne înțelegem bine, toate bune până la bucătărie! Mai gătesc eu ceva, dar nu să feliez monștri marini: Dacă mai aduci vreodată vreun monstru așa, divorțez! Fii atent că îți spun în prezența fetelor!”, a povestit Monica Davidescu pentru Ego.

„Noi ne-am chinuit 3 ore să scoatem din peștele respectiv ceva. E dificil, asta o fac pescarii, știu ei foarte bine și probabil tocmai de asta ne alegem, o dată la 2 ani, cu o vacanță undeva în zona de pește. Noi mâncăm destul de mult pește și vara aceasta mergem la Gura Portiței, la Jurilovca, iar acolo sigur găsim peștele în farfurie!”, a mai adăugat actrița pentru sursa citată.

Ce spune Aurelian Temișan despre soția lui

„A fost alegerea mea să ne căsătorim sâmbătă, pe 3 iunie 2006, de unde cu şase ani înainte, tot pe 3 iunie, tot sâmbăta, făcusem logodna şi cununia civilă. Am vrut eu, nu să-mi umbresc ziua de naştere, ci să o îmbogăţesc şi cu ziua căsătoriei.

Sunt foarte fericit din acest punct de vedere. Mai mult decât atât, ca amintire din ziua nunţii, planul trebuia să decurgă un pic altfel. Trebuia să ne căsătorim în avion. Cu o zi înainte trebuia să plecăm la Roma şi să ne căsătorim în avion. Însă cineva dintre foarte puţinii oameni care ştiau acest lucru a scăpat informaţia în presă. Şi-atunci am schimbat totul la 180 de grade.

Am luat, aproape în timp real, decizia de a ne căsători la Snagov, acolo unde am făcut şi nunta, pe pajişte, seara, aproape de orele 00:00. Asta se întâmpla după o ploaie teribilă de 45 de minute, când totul revenise parcă la viaţă, mirosul ierbii şi al florilor era încântător. Parcă trăiam un basm. Şi chiar cred că a fost mult mai bine aşa. E vorba aceea, Dumnezeu le aşază cum trebuie”, a declarat Aurelian Temișan pentru Fanatik.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *