Traser Gold sărbătorește 21 de ani de excelență în domeniul bijuteriei prin inaugurarea unui nou magazin în Mall Băneasa

Traser Gold sărbătorește 21 de ani de excelență în domeniul bijuteriei prin inaugurarea unui nou magazin în Mall Băneasa

La aniversarea a 21 de ani de activitate, Traser Gold deschide cel de-al 21-lea magazin, marcând astfel expansiunea brandului care și-a consolidat poziția de lider pe piața de verighete din România. Acest moment este marcat de organizarea unui eveniment în incinta magazinului aflat într-unul dintre cele mai prestigioase spații comerciale din București.

Pe 1 septembrie, de la ora 10.00, în Mall Băneasa (Galeriile Feeria), cel mai cunoscut brand de bijuterii premium te invită să pășești într-o lume strălucitoare, unde bijuteriile din aur și diamante prețioase transformă fiecare poveste într-una despre alegeri inspirate și strălucire.

O viziune despre lux și eleganță își găsește expresia perfectă în deschiderea noului magazin Traser Gold din Băneasa Mall, cu ocazia împlinirii a 21 de ani de activitate

De-a lungul a două deceniii, brandul a fost dedicat artizanatului de înaltă calitate, transpus în fiecare bijuterie unică ce iese din mâinile meșterilor bijutieri, profesioniști cu experiență încă din vremea Cooperativei.

Magazinul Traser Gold a câștigat rapid aprecierea publicului prin creații ce îmbină designul sofisticat cu expertiza artizanală. Reputația în domeniul bijuteriilor de înaltă calitate a propulsat brandul în topul preferințelor oamenilor și a celor mai cunoscute celebrități din mass-media autohtonă, fapt care a dus la deschiderea a 21 de magazine în locații premium aflate în București, Iași și Giurgiu.

Traser Gold rămâne fidel principiilor care l-au consacrat: punerea pe piață a unor produse de calitate superioară, realizate exclusiv cu diamante autentice și garanție internațională. Traser Gold nu lucrează cu diamante de laborator. 

Toate bijuteriile sunt vândute la preț pe gram și sunt custom made, adaptate nevoilor și gusturilor fiecărui client. Fiecare produs este realizat cu atenție la detaliu, incluzând gravuri interioare și exterioare, la cerere.

Traser Gold, brandul sinonim cu rafinamentul și exclusivitatea, a pregătit totodată premii valoroase în ziua evenimentului. În total 30 de brățări, dintre care 15 încrustate cu diamante și alte 15 din aur, care poartă amprenta distinctivă a eleganței Traser Gold, vor fi date cadou primelor 30 de persoane care se vor afla în fața magazinului.

Brandul de bijuterii Traser Gold celebrează pe 1 septembrie 2023 deschiderea noului magazin din Băneasa Mall (Galeriile Feeria) și oferă primelor 30 de persoane care se vor afla în fața magazinului brățări din aur și diamante

Traser Gold își propune să celebreze iubitorii bijuteriilor cu cele mai prețioase accesorii ale magazinului. La Grand Openingul de pe 1 septembrie 2023, de la ora 10.00, primele 15 persoane care se vor afla în fața magazinului vor fi răsplătite fiecare cu câte o brățară încrustată cu diamante prețioase. Pentru următoarele 15 persoane, celebrul brand de bijuterii Traser Gold oferă 15 brățări doar din aur, simbol al eleganței pure și al rafinamentului care nu are bariere. 

Persoanele care împărtășesc pasiunea pentru frumos și unicitate sunt invitate să ia parte la evenimentul care celebrează inaugurarea celui mai nou magazin de bijuterii din Băneasa Mall (Galeriile Feeria). Brandul Traser Gold oferă cadou brățările prețioase primelor persoane care se vor afla în fața magazinului la ceremonia de deschidere, de la ora 10.00.

Grandoarea acestor creații oferite cadou  este dată de atenția la detalii în realizarea lor și de valoarea care crește odată cu trecerea timpului. 

Cel mai cunoscut și apreciat brand de bijuterii te invită să fii martorul momentului în care frumusețea întâlnește arta, iar rafinamentul se împletește cu luxul în cadrul unui eveniment care marchează expansiunea Traser Gold, grație notorietății și a cererii de pe piața de bijuterii din România.

Pe 1 septembrie, în cadrul Galeriilor Feeria din Băneasa Mall, strălucirea diamantelor și a aurului va lumina deschiderea celui mai nou magazin Traser Gold din București

La deschiderea magazinului în noua locație, clienții pot descoperi și proba plaja largă de accesorii pe care le deține Traser Gold, verighete, inele de logodnă, cercei, pandantive, lănțișoare și brățări împodobite cu diamante. În plus, brandul pune la dispoziție un serviciu unic de gravură și personalizare a bijuteriilor, la cerere.

În magazinele Traser Gold, clienții pot descoperi o selecție variată de bijuterii realizate din aur în diferite culori, inclusiv alb, roz, galben, dar și combinații de culori. Toate piesele sunt create exclusiv în 14k sau 18k, garantând o investiție de lungă durată și o valoare intrinsecă. Totodată, brandul oferă o colecție specială de inele cu diamante în nuanțe captivante, cum ar fi negru, roz, albastru și maro, dar și multe alte accesorii pe care sunteți invitați să le descoperiți în cadrul evenimentului din 1 septembrie 2023, din Băneasa Mall, București, la Galeriile Feeria.

Traser Gold este un brand de bijuterii de lux ce îmbină eleganța clasică cu designul contemporan. Brandul își propune să aducă strălucirea eternă și să vină în completarea celor mai frumoase povești despre dăruire și prețuire.

Pentru mai multe informații despre Traser Gold și bijuteriile oferite, vizitați www.trasergold.ro.

  

  

Please follow and like us:
Pin Share