Marian Oprișan, încă un împrumut de la mama sa, fostă lucrătoare la Confecția Focșani – L-a „ajutat” cu un milion de euro

Marian Oprișan, încă un împrumut de la mama sa, fostă lucrătoare la Confecția Focșani – L-a „ajutat” cu un milion de euro

Mama lui Oprişan este pensionară, fostă lucrătoare la Confecția Focșani însă, baronul de Vrancea susține că banii provin din afacerile imobiliare pe care femeia le-ar avea. Teoretic, dacă ar fi să returneze noua sumă luată, ratele lui Oprișan s-ar ridica la 14.000 de euro pe lună, deşi el are venituri de doar 2.400 euro, arată tot datele din declarația de avere.

Marian Oprișan susține însă că nu e nimic spectaculos în acest împrumut. El a adăugat că atât el, cât și mama lui sunt curați ca lacrima și că au fost verificați de toate organele abilitate, tranzacțiile fiind făcute prin băncile din România. Oprișan mai are însă 3 împrumuturi de la mama sa, scadente în 2028 și în 2030.

Potrivit aceleiași declarații de avere, baronul de Vrancea nu duce lipsă nici de terenuri. În declarație mai sunt trecute un teren intravilan, 3 apartamente și 35.000 de euro în conturi.

„Mama mea sunt eu! Da? Ca să nu avem niciun fel de discuție”, spunea Marian Oprișan la vremea respectivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *