Suma derizorie pe care a primit-o de la stat soțul Alexandrei, gravida care a murit în spitalul din Botoșani. 3 copii au rămas fără mamă

Suma derizorie pe care a primit-o de la stat soțul Alexandrei, gravida care a murit în spitalul din Botoșani. 3 copii au rămas fără mamă

Gabriel Ivanov va folosi banii, respectiv 30.000 de lei, pentru îngrijirea celor trei copii minori pe care îi are în grijă.

Alexandra Ivanov a murit pe 18 august, la aproape 9 ore după ce a fost internată în Maternitatea din Botoşani. Ea era însărcinată în luna a treia şi a ajuns la spital cu ambulanţa după ce a acuzat dureri şi sângerări. 

După ce i s-au făcut analizele și a fost băgată la perfuzii, cadrele medicale nu s-au mai îngrijit de ea. 

Starea ei de sănătate a început să se altereze, timp în care tânăra a încercat să ia legătura atât cu medicul curant, cât și cu cel de gardă, însă niciunul nu a fost disponibil pentru a o consulta.

Mesaje revoltătoare: gravida de 25 de ani a implorat medicii să o ajute

În noaptea tragediei, tânăra le-a trimis mesaje, atât medicului de gardă, cât și medicului său care a monitorizat-o pe parcursul sarcinii. Femeia îi implora să o opereze deoarece nu mai făcea față durerilor. 

„Credeți că îmi puteți face chiuretajul noaptea asta? Nu mai rezist. Vă rog din suflet, simt că o iau razna!”, i-a scris Alexandra doctorului care a amânat operația, însă fără nicio reacție din partea lui.

“Dupa atatea implorari, de ce nu s-a dus nimeni s-o vada? Asta vreau sa stiu. I-a dat mesaj mamei ca a spus “Nu am aer” si asistenta i-a spus “Nu te mai alinta”, a spus Vlad Miron, fratele victimei. 

Doctorița care era de gardă când a murit gravida Alexandra are calitatea de suspect. Percheziții în locuințele medicilor

Alexandra a lăsat în urmă un soț îndurerat și 3 copilași: o fetiță de 6 ani și doi băieței de 4, respectiv un an, care nu știu de ce mama lor nu se va mai întoarce de la doctor. 

Please follow and like us:
Pin Share