Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 7 – 13 octombrie 2023

Horoscop Urania săptămânal pentru Balanță. Previziuni pentru perioada 7 – 13 octombrie 2023

Citește Horoscop săptămânal Balanță. Previziuni pentru perioada 7 – 13 octombrie 2023, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Balanță și urmarește video Uranissima.

Horoscop săptămânal Balanță – 7 – 13 octombrie 2023

Între 7 și 8 octombrie noaptea, context astral care nu ne dă indicații directe asupra felului în care vor evolua lucrurile în casa a X-a a puterii (funcții, succes), ci doar a felului în care nativii vor traversa acest răstimp.

Astfel, identificăm o reală disponibilitate spre dialog, spre un comportament decent în care tendințele mai „furtunoase”, generate de divergențele de opinii, vor fi înăbușite, dar nu vor ajunge la o rezoluție favorabilă pe o temă personală, profesională, partenerială sau domestică pe fondul multor opoziții pe direcția Balanță/Berbec.

Între 8 octombrie, după ora 2:25′, și 10 octombrie la prânz, șansa de a se întâlni cu o persoană influentă, cunoscută în mediul său profesional care îi poate ajuta, la un moment dat (dar nu obligatoriu!), pe cei născuți în acest semn zodiacal. În ziua de 9 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Fecioarei și, până pe 8 noiembrie, va traversa casa a XII-a a sănătății, cu motivații ascunse, discrete sau mai greu de decelat de către pacient sau de către medic în plan karmic sau genetic.

Între 10 octombrie, după ora 14:02′, și 13 octombrie noaptea, Micul Benefic, alături de Luna Neagră, la 0° Fecioară, va face opoziție cu Saturn, în casa a VI-a a sănătății, la 0° Pești și, pentru cine va înțelege mesajul, va fi vorba de un indiciu important în legătură cu un blocaj organic sau cu explicația pentru eșecul mai multor abordări medicale.

În ziua de 12 octombrie, planeta Marte va intra în zodia Scorpionului și până pe 24 noiembrie va putea înlesni păcălelile, neregulile în actele financiare sau înșelătoriile pe toată gama. De aceea, nu e de acceptat nici o propunere de la locul de muncă, între 12 și 13 octombrie, chiar dacă aparent este vorba de o șansă sau de o atitudine onestă. Din 13 octombrie, după ora 3:22′, Luna se va afla în casa I a celor născuți în Balanță și-i va răsfăța cu vibrațiile ei prietenoase și blânde.

Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *