Prima concurentă eliminată de la „Love Island România”, după ce a rămas fără partener: „Mă simt emoționată”. Ce a dezvăluit la plecare

Prima concurentă eliminată de la „Love Island România”, după ce a rămas fără partener: „Mă simt emoționată”. Ce a dezvăluit la plecare

Gabriela e prima concurentă eliminată de la „Love Island România”. Ea a rămas fără partener în show și a fost nevoită să își facă bagajele și să părăsească imediat vila din Tenerife.

Concurenții de la „Love Island România” au ajuns în fața unora dintre cele mai importante momente ale întregului show: recuplarea și eliminarea. După zile întregi în care au avut timp să se cunoască, să descopere dacă își pot găsi sufletul pereche, ei au decis alături de cine continuă cea mai fierbinte experiență a vieții lor.

În aventura provocatoare de a-și găsi dragostea, Alexandra, Ada, Gabriela, Josephinka, Mădălina, Adrian, Andrei, Denis, Eduard și Valentin, alături de cei trei noi concurenți intrați pe parcurs în vilă – Anne, Nargi și Călin, au trăit prima recuplare. Acest moment consolidează unele dintre cupluri, destrămă altele, dar și scoate la suprafață multe lucruri nespuse.

Alina Ceușan: „E foarte important să fiți într-un cuplu”

În urma acestei etape, persoana care rămâne fără un partener în Love Island România, părăsește vila. „V-am spus deja că la Love Island e foarte important să fiți într-un cuplu, iar a fi singur înseamnă a fi în pericol.

În această seară, decizia va aparține băieților! Publicul este unul cu greutate și poate schimba parcursul vostru în orice secundă, el a avut de ales o favorită. Fata care a primit cele mai multe voturi este recompensată cu imunitate până la următoarea recuplare!”, a spus Alina Ceușan.

Emoțiile și tensiunea au fost elemente cheie la fiecare alegere, iar fetele în pericol au simțit cum deciziile băieților din vilă le duc mai aproape de eliminare. În urma acestei etape s-au format 6 cupluri noi: Ada și Andrei, Anne și Adrian, Călin și Nargi, Alexandra și Valentin, Josephinka și Eduard, Mădălina și Denis, iar Gabriela a părăsit singură show-ul.

Gabriela, declarații după ce a fost eliminată de la „Love Island România”

„Mă simt emoționată, pentru că e primul moment în care conștientizez faptul că am întâlnit niște oameni pe care i-am cunoscut foarte rapid, cu unii dintre ei m-am înțeles foarte bine. Sunt convinsă că unii dintre voi o să vă găsiți perechea!”, le-a spus aceasta înainte de a pleca din vilă.

Emisiunea „Love Island România” e difuzată de duminică până vineri, pe VOYO, iar luni, de la ora 23:00, și de marți până vineri, de la ora 23:30, pe PRO TV.

Reguli „Love Island România”

Regulile sunt stricte la Love Island. Concurenții vor locui 24 de ore din 24 într-o vilă de lux, dintr-o locație exotică, vor fi urmăriți pas cu pas în mijlocul celor mai sexy alegeri, nu vor avea contact cu exteriorul și nici cu cei de acasă.

Concurenții nu au voie să fie singuri pe insulă. Încă din primele ore petrecute în Love Island România, fetele și băieții vor decide alături de cine formează un cuplu. Concurenții nu au voie să fie singuri în show, iar dacă din vreun motiv o persoană nu formează o pereche, riscă să părăsească vila.

Prezentatoarea show-lui e Alina Ceușan, care s-a mutat în Tenerife pe toată durata filmărilor emisiunii. Nu e singură, ci alături de echipa ei și de Rock, băiețelul ei.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *