Horoscopul săptămânii 6 – 12 noiembrie. De la agonie la extaz: Suișuri și coborâșuri presărate de astre în viața zodiilor

Horoscopul săptămânii 6 – 12 noiembrie. De la agonie la extaz: Suișuri și coborâșuri presărate de astre în viața zodiilor

Astrele sunt mereu în mișcare și ne influențează viața în modul cel mai surprinzător. În această săptămână, vom experimenta o combinație unică de energii astrologice care vor determina o gamă largă de emoții și de experiențe în viața noastră.

Va fi o săptămână plină de contraste, în care vom trece de la momente de tristețe și de dezamăgire la momente de bucurie și de împlinire. Pentru anumite zodii, astrele vor aduce vești bune și oportunități de creștere personală, în timp ce pentru altele vor exista provocări și obstacole de depășit. Descoperă cum să-ți maximizezi potențialul și să-ți transformi problemele în oportunități prin intermediul horoscopului săptămânal: 

În prima zi, Luna intră în Fecioară, fapt ce va schimba puțin planurile anumitor nativi din zodiac. Nu este vorba despre nimic îngrijorător, ci despre ceva mai multe sarcini apărute în plan profesional. E nevoie de mai multă concentrare pentru finalizarea lor. În aceeași zi, Venus în Fecioară formează un trigon cu Pluto în Capricorn. Această poziționare astrală va întări anumite legături dintre persoanele care au lucruri în comun. S-ar putea ca mulți să lucreze la îmbunătățirea relațiilor, indiferent de natura lor.

Pe 8 noiembrie, Venus se mută în Balanță, oferind pentru scurtă vreme echilibrul mult visat în interacțiunile cu oamenii din jur. Ziua de 10 noiembrie aduce și ea surprize plăcute, căci Mercur ajunge în Săgetător. Această mișcare cosmică îi va ajuta pe nativi să se simtă mai siguri pe ideile și planurile pe care le au. Unele semne zodiacale vor observa că optimismul le crește în timp ce altele vor simți că au ajuns într-un impas, din cauza pătratului format de Mercur în Săgetător cu Saturn în Pești. Această așezare planetară poate „fura” capacitatea de a gândi pozitiv.

Pe 11 noiembrie, Marte în Scorpion se va afla în opoziție cu Uranus în Taur. Planurile anumitor zodii vor fi date peste cap, după ce schimbările bruște își vor face loc în viețile lor.

În ultima zi a săptămânii, Luna în Scorpion va fi în opoziție cu Jupiter în Taur. Tot cercul zodiacal se va simți fără vlagă, din cauza acestui context astral mai puțin favorabil. Unele persoane vor dori să se relaxeze, să viseze la o viață perfectă și să pretindă că nimic neplăcut nu se întâmplă în realitatea cea de toate zilele.

Horoscop chinezesc: DRAGOSTEA le surâde acestor 5 zodii. Vezi ce le aduce sfârșitul de săptămână!

Berbec

În această săptămână, ai șanse mari să faci investiții importante. Nu te descuraja dacă anumite oportunități nu te încântă din prima, căci succesul va veni pe parcurs. Ai grijă la prieteniile false, care îți pot strica bucuria în cele mai frumoase momente.

Taur  

Preț de câteva zile, te vei simți extrem de încrezător/oare și vei crede cu toată tăria că poți muta munții din loc. Evenimentele neprevăzute s-ar putea să te descurajeze pe parcurs, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunți la lupta cu demonii interiori. Astrele te încurajează să faci tot ce îți dorești.

Gemeni 

În această săptămână, îți întorci fața către spiritualitate și faci tot ce poți pentru a-ți înțelege emoțiile ascunse. Evenimentele astrale te ajută să descoperi lucruri noi despre tine, chiar dacă este posibil să aluneci și într-o pasă mai proastă, în care să nutrești tot felul de gânduri negative.

Zodiile care riscă să-și facă praf toți banii în luna noiembrie – Mare atenție, riscuri uriașe

Rac 

În perioada următoare, vei descoperi care sunt persoanele ce te țin pe loc și te împiedică să evoluezi. Dacă reușești să scapi de anturajele cu o influență negativă, ai șanse mari să închei săptămâna cu bine, în ciuda provocărilor ce îți ies în cale.

Leu  

Trăiești câteva dezamăgiri serioase în această săptămână, când îți dai seama că oamenii din jur nu sunt chiar ceea ce par. În loc să îți consumi energia concepând o listă cu regrete, poți face lucruri constructive. Un documentar interesant te-ar putea ajuta să uiți de nemulțumiri.

Fecioară 

Energia pe care o ai în aceste zile nu îți este suficientă pentru a face tot ce ți-ai propus. Încearcă să gestionezi mai bine lucrurile, fiindcă, în caz contrar, poți trăi o dezamăgire. Astrele îți recomandă să nu mai ceri atât de mult de la tine.

Balanță 

Crezi că ai mai mult timp pentru tine, dar este mai degrabă o iluzie care te încântă în prima parte a săptămânii, scrie Diva Hair. Apoi, vei conștientiza că, de fapt, ai tot mai multe lucruri de făcut și că nu te poți ocupa de propria persoană așa cum ai vrea. Încearcă să îți sortezi responsabilitățile!

Schimbări cruciale pe harta astrală: Saturn, Lordul Karmei, iese din retrograd în Pești, în 4 noiembrie 2023. Vești bune pentru fiecare zodie

Scorpion

S-ar putea să ai de respectat anumite termene limită când vine vorba de proiectele profesionale. Din păcate, nu vei reuși să duci la bun sfârșit toate angajamentele, căci energiile astrale te vor destabiliza puțin în aceste zile. Încearcă să nu renunți, chiar dacă te afli în întârziere!

Săgetător  

Ți-ar plăcea să ai mai multă energie, dar în aceste zile vei simți că ai ajuns la capătul puterilor. Important este să cauți constant surse care să îți ofere vitalitatea de care ai nevoie. Nu va fi o săptămână ușoară, dar te vei alege cu amintiri senzaționale, așa că pregătește albumul de poze, fiindcă vei imortaliza multe momente speciale.

Capricorn 

În prima parte a săptămânii, lucrezi intens la proiectele pe care le ai în desfășurare. Apoi, motivația îți va dispărea treptat, pentru că vei observa că sarcinile devin din ce în ce mai numeroase. Fă tot ce poți pentru a ieși învingător/oare din această perioadă solicitantă!

Vărsător  

Vei dori să fugi de responsabilități, fiindcă ai obosit să muncești fără pauzele de care ai nevoie. În aceste zile, toate planurile tale vor fi date peste cap, mai ales dacă te oprești din drum când deja ai trecut de jumătate. Gândește-te bine dacă merită să pierzi totul!

2024, Anul Dragonului de Lemn: Cele mai importante predicții de la înțelepții din orient pentru toate semnele zodiacale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *