PASTILA PENTRU SUFLET – Care este Pilda zilei de 29 iunie

PASTILA PENTRU SUFLET – Care este Pilda zilei de 29 iunie

PASTILA PENTRU SUFLET – Pilda zilei de 29 iunie

Taina generalului

Era odată un general care, cu toate că nu avea suflet rău, era însă foarte des nervos. Din te-miri-ce îl cuprindea mânia. Şi cu toate acestea, el o biruia. De fiecare dată când simţea că se apropie valul acesta rău, el se oprea din vorbă şi încet, îşi băga mâna dreaptă în buzunarul tunicii.

De îndată, ca prin farmec, mânia se potolea şi el, zâmbind, dojenea părinteşte pe cel care-l supărase. Pentru aceasta, era foarte iubit şi cinstit de toţi ofiţerii şi soldaţii.

Unul din tinerii ofiţeri de sub comanda lui, care băgase de seamă mişcarea pe care generalul o făcea ori de câte ori vreo pricină de mânie se ivea, fu prins de-o vie curiozitate să afle taina acestei mişcări.

Mergând într-o zi la casa generalului spre a-i aduce nişte hârtii, văzu în cuierul din vestibul una din tunicile lui. Dorind cu putere să, afle dezlegarea întrebării, vârî mâna în buzunarul drept al tunicii și dădu peste un mic obiect. Îl scoase și uimit, privi: era o cruciuliţă de abanos. Atunci ofiţerul pricepu de unde venea puterea de stăpânire a generalului. 

Mai multe detalii citește pe realitateaspirituala.net

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *