Avertismentul autorităților germane de investigație: „Islamiștii au cerut uciderea prințului Harry”

Avertismentul autorităților germane de investigație: „Islamiștii au cerut uciderea prințului Harry”

Islamiștii au cerut lichidare prințului Harry, 36 de ani, reiese dintr-un raport al Oficiului Federal de Poliție Criminală (BKA), consultat de publicația germană Focus.

Ducele de Sussex atras cu multă vreme în urmă furia islamiștilor radicali. Harry a servit de două ori drept copilot de elicopter în Afganistan (între 2007 și 2013) și a dezvăluit, în autobiografia sa, „Reserve”, publicată la începutul acestui an, cum a ucis acolo 25 de talibani.

„Revelația” lui Harry i-a adus dușmani care acum îl amenință în mod deschis.

În urmă cu o săptămână, „AS-Sahab Media Foundation”, portalul media al-Qaeda, a cerut populației musulmane din întreaga lume să efectueze un atac asupra lui Harry, precizează BKA.

Scopul este de a „produce atacuri sângeroase și revoluții pentru a-i sprijini pe palestinieni”. Organizația teroristă Hamas ar trebui sprijinită „dintr-o singură lovitură”.

Prințul Harry și SUA au fost numiți drept ținte prioritare în apelul teroriștilor. Harry locuiește de 3 ani în California, împreună cu soția sa Meghan, 42 de ani, și cei doi copii ai lor Archie, 4 ani, și Lilibet, 2 ani.

BKA vede noul apel ca un „act simbolic de răzbunare și pedeapsă pentru toți susținătorii Israelului” în războiul actual împotriva teroriștilor Hamas.

Harry a fost „vinovat” prin misiunea sa în Afganistan, „execuția” lui are, așadar, un „motiv suficient”.

Nu numai al-Qaeda, ci și ISIS folosește actualul război din Orientul Mijlociu pentru a crea sentimente împotriva Occidentului („Cruciații și sioniștii”).

Brațul sirian din al-Qaeda a transmis că „este o oportunitate de a învinge inamicul”. La mijlocul lunii noiembrie, ISIS a lansat un ghid video intitulat „Pași practici în lupta împotriva evreilor”.

  

  

Please follow and like us:
Pin Share