Val de accidente în țară în minivacanța de 1 Decembrie – Mai mulți răniți în județul Suceava, trafic blocat de un carambol pe Valea Prahovei

Val de accidente în țară în minivacanța de 1 Decembrie – Mai mulți răniți în județul Suceava, trafic blocat de un carambol pe Valea Prahovei

 

Accidente numeroase s-au produs în minivacanța de 1 decembrie. Un bărbat de 65 de ani dintr-o căruță a fost spulberat de o mașină condus de o șoferiță de 20 de ani. Un alt bărbat a rămas încarcerat, după ce s-a răsturnat cu mașina pe centura ocolitoare a orașului Rădăuți. Trei mașini au fost implicate într-un carambol ce a atraficul pe Valea Prahovei.

 

Un bărat de 65 de ani a fost băgat în spital de o șoferiță în vârstă de 20 de ani, după ce a lovit căruța în care se afla. În urma impactului calul a murit, iar mașina în care se afla femeia a fost distrusă.

Accidentul s-a produs pe Drumul Național 17, în zona localității Bucșoaia, în dimineața zilei de duminică. Căruța a fost lovită violent de autoturism iar resturi din atelajul hipo au sărit la zeci de metri.

Căruțașul care a suferit traumatisme multiple a fost preluat de către echipajul SMURD și a fost transportat la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava, potrivit Monitorul de Suceava.

 

Un tânăr de 26 de ani din Suceava a scăpat miraculos, cu viață, după ce a fost prins sub un tractor care s-a răsturnat. Un alt prieten cu care era în cabină a reușit să sară la timp din utilajul agricol.

Accidentul s-a produs sâmbătă seară, pe raza satului Valea Glodului, comuna Vulturești. Una dintre persoane a reușit să sară din tractor, înainte ca acesta să se răstoarne, însă cea de-a doua persoană a fost prinsă sub utilaj și a rămas încarcerată, potrivit ISU Suceava.

La fața locului s-au deplasat pompierii militari, cu o autoapecială cu accesorii pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD, respectiv, un echipaj de prim ajutor (EPA) și cel de terapie intensivă mobilă (TIM). 

Salvatorii au lucrat zeci de minute și au reușit să elibereze persoana prinsă sub tractor, un bărbat în vârstă de 26 de ani. Rănitul, conștient și cooperant, dar cu multiple traumatisme, a fost preluat de către echipajul SMURD TIM, care l-a stabilizat, iar apoi l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava. 

 

Un alt bărbat a rămas încarcerat, după ce s-a răsturnat cu mașina pe centura ocolitoare a orașului Rădăuți în seara zilei de sâmbătă, 2 decembrie.

Șoferul a pierdut control automobilului și a produs astfel accidentul extrem de grav. La fața locului au intervenit pompierii cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD. Victima a suferit mai multe fracturi și a ajuns de urgență la spital.

 

 

Traficul pe Valea Prahovei a fost blocat din cauza unui accident produs între 3 mașini. Un șofer a încercat să facă o depășire și a provocat un carambol.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *