Jessie Baneș a lansat un colind de suflet pentru românii din Diaspora – „Vin românii de Crăciun acasă”

Jessie Baneș a lansat un colind de suflet pentru românii din Diaspora – „Vin românii de Crăciun acasă”

 

Jessie Baneș a lansat un colind, intitulat „Vin românii de Crăciun acasă”, un cadou muzical magic, oferit de artistă fraților români de pretutindeni, potrivit radiogoldfm.ro.

Artista și moderatoarea Gold FM Jessie Baneș și-a anunțat fanii pe rețelele de socializare despre crearea piesei și le-a transmis un mesaj înduioșător românilor din diaspora, folosind acest prilej pentru a-și exprima, încă o dată, speranța ca românașii plecați în lume să se întoarcă acasă și să le aline dorul necontenit familiilor lăsate în urmă.

„Un colind scris din suflet pentru toți românii din diaspora, dar și pentru românii care au rămas în țară și care le duc dorul celor apropiați. Așa cum spune și colindul meu, eu sper că românii se întorc acasă de Crăciun, dar nu numai de sărbători. Poate într-o zi se vor întoarce acasă și rămâne acolo, înapoi în sânul patriei lor mamă”, a transmis Jessie Baneș.

 

Peste hotare, departe de casă și de familia dragă, se află milioane de cetățeni care păstrează România în suflet, iar această melodie a artistei Jessie Baneș este menită să le aline, măcar puțin, amărăciunea și dorul de casă și de patria-mamă, în luna în care liniștea, lumina și bucuria pentru binecuvântările primite trebuie să primeze.

Colindul poate fi urmărit aici: 

 

Jessie Baneș le-a dezvăluit fanilor detalii din culise, prezentând pe rețelele de socializare atmosfera de la filmări. Videoclipul celei mai noi piese a artistei a fost filmat într-o locație superbă, un studio decorat ca la Moș Crăciun acasă, pregătit special pentru a introduce ascultătorii în atmosfera sărbătorilor de iarnă. Splendida ținută a fost creată cu măiestrie de atelierul Livada cu rochii și Atelier Fracess, îmbinând armonios detaliile unei ii tradiționale cu motivele de Crăciun.

Mai multe detalii pe radiogoldfm.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *