Cel mai căutat american prins la Roma. Venea din Moldova

RMAG news

Cel mai căutat american a fost prins în Piața Sf. Petru din Roma. Bărbatul despre care s-a aflat că venea din Moldova avea asupra sa trei cuțite lungi de 20 cm, a declarat joi o sursa judiciara, potrivit Reuters.

Bărbatul a fost identificat drept Moises Tejada, care este clasificat drept violent de unitatea de investigatii a serviciului inchisorii de stat din New York. El figureaza printre cei mai cautati indivizi ai departamentului.

Piata Sf. Petru era plina de pelerini si turisti, Papa Francisc tinand miercuri o audienta generala. Nu era clar daca Tejada, care are condamnari pentru talharie si rapire, a reprezentat vreo amenintare la adresa Papei.

Anchetatorii au constatat ca acesta a sosit recent la Roma din Moldova, petrecand anterior timp in Ucraina, unde le-a spus anchetatorilor ca se afla din 2022 luptand impotriva invaziei ruse, potrivit La Repubblica.

Tejada a fost eliberat conditionat din Sullivan Correctional Facility, o inchisoare de maxima securitate la nord de New York City, in martie 2022. Un mandat de readucere a acestuia in arest pentru incalcarea conditiilor de eliberare conditionata a fost eliberat sapte luni mai tarziu, dupa ce nu s-a prezentat la ofiterul sau de eliberare conditionata.

The post Cel mai căutat american prins la Roma. Venea din Moldova appeared first on Cotidianul RO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *