Fostul antrenor de la FCSB speră ca titlul câștigat să nu fie un accident: „Depinde de ceea ce va dori patronul”

Fostul antrenor de la FCSB speră ca titlul câștigat să nu fie un accident: „Depinde de ceea ce va dori patronul”

Toni Petrea a atenționat-o pe FCSB după ce echipa patronată de Gigi Becali a pus mâna pe titlu după o pauză de 9 ani. Antrenorul în vârstă de 49 de ani i-a felicitat pe roș-albaștrii și a mărturisit că ține legătura cu mai multe personaje din cadrul clubului.

Fostul antrenor de la FCSB speră ca titlul câștigat să nu fie un accident: „Depinde de ceea ce va dori patronul”

Toni Petrea a pregătit-o pe FCSB în două rânduri. Antrenorul a debutat pe banca roș-albaștrilor în perioada 15 iulie 2020 – 26 mai 2021. După câteva luni de pauză, Toni Petrea a revenit pe banca FCSB-ului (16 noiembrie 2021 – 25 iulie 2022).

Totuși, Toni Petrea nu a reușit să aducă titlul la FCSB, performanță reușită de clubul finanțat de Gigi Becali în actuala stagiune cu Elias Charalambous și Mihai Pintilii la margine. Toni Petrea a felicitat FCSB pentru titlul câștigat.

”Mă bucur pentru FCSB că a câștigat campionatul. Am prieteni acolo, mă refer la cei din staff, dar și la jucători, ținem legătura. Le-am spus că n-are cine să-i învingă, singurii lor adversari au fost ei înșiși.

Mă întâlnesc săptămânal cu ei. Am băiatul care joacă acolo și, inevitabil, ne vedem. În acești 9 ani au fost mereu aproape (n.r.- de titlu). Eu sper să nu fie un `accident`. Depinde și de ceea ce va dori patronul”, a declarat Toni Petrea, la TV Digi Sport.

Toni Petrea are în palmares Cupa României cu FCSB în sezonul 2019/2020

Toni Petrea, liber de contract de la începutul sezonului

Anton Petrea a bifat prima experiență ca antrenor principal pe banca celor de la FCSB. Antrenorul născut la Brăila le-a mai pregătit în carieră pe Chindia Târgoviște și Universitatea Cluj. Toni Petrea este liber de contract de pe 24 august 2023, după ce a fost demis de „șepcile roșii”, așa cum FANATIK dezvăluia în exclusivitate la acea vreme.

Toni Petrea a mai fost antrenor secund la FC Snagov, Concordia Chiajna, Steaua, Al-Hilal, Litex Lovech, Al-Wahda și Al-Wasl. Cupa României, cucerită cu FCSB, este singurul trofeu din cariera de antrenor a lui Toni Petrea.

FCSB a cucerit primul titlu după o pauză de 9 ani. Costel Gâlcă, actualmente la Universitatea Craiova, reușea să aducă roș-albaștrilor câștigarea campionatului în 2015. Fotbaliștii FCSB-ului vor primi titlul și medalia de campioni la derby-ul cu CFR Cluj.

Duelul de pe Arena Națională are loc sâmbătă, 11 mai, ora 20:00, în etapa a 9-a din play-off-ul SuperLigii. Clubul roș-albastru a pus deja biletele în vânzare pentru ultimul meci al sezonului de pe teren propriu pentru FCSB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *