Surpriza lui Ed Sheeran pentru un cuplu aflat la concertul său din Kansas City: „E prima oară în cariera mea”

Moment emoționant în timpul concertului lui Ed Sheeran, 32 de ani, din Kansas City, statul american Missouri, de sâmbătă, 5 august, relatează Metro. Artistul și-a oprit brusc spectacolul de pe stadion și a desfăcut un plic. Scoțând bucata de hârtie, cântărețul distins cu Grammy a exclamat: „Veți avea o fetiță!”.

Împărtășind videoclipul momentului adorabil pe rețelele sociale, Ed nu și-a putut ascunde emoția și entuziasmul.

Zeci de mii de oameni au izbucnit în urale, în timp ce camera i-a filmat și pe viitorii părinți bucuroși. Tânăra însărcinată a fost strânsă în brațe de partenerul ei, care a sărutat-o pe frunte.

View this post on Instagram

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)

Ed i-a felicitat apoi pe viitorii părinți, cărora le-a transmis, de la microfon: „Pot să vă spun că sunt tatăl a două fiice și este grozav”. Căsătorit cu Cherry Seaborn, din 2019, Sheeran are două fetițe, Lyra Antarctica și Jupiter.

După momentul despre care Sheeran a mărturisit că „a fost o premieră în cariera mea”, Sheeran le-a dedicat fanilor săi melodia „Perfect”.

Prin intermediul unui complice, amic cu stafful artistului, rezultatul controlului tinerei însărcinate au ajuns mai întâi la Ed Sheeran!

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *