Anchetă crimă Mangalia. Adolescenta care și-a ucis cea mai bună prietenă NU are nicio remușcare! Fata va fi supusă unei expertize psihiatrice

Anchetă crimă Mangalia. Adolescenta care și-a ucis cea mai bună prietenă NU are nicio remușcare! Fata va fi supusă unei expertize psihiatrice

Loredana, criminala de 18 ani care și-a ucis cea mai bună prietenă, nu a dat dovadă de nicio remușcare după crima oribilă, este una dintre concluziile expertizei psihiatrice.

“Inculpata a fost examinata din punct de vedere medicolegal pentru a se stabili daca leziunile de pe maini fata-spate sunt ca urmare a agresiunii reciproce cu victima dupa ce a injunghiat-o.

Pe de alta parte, va fi examinata psihic, sa se efectueze o expertiza psihiatrica pentru a se vedea daca avea suficient discernamant sau daca avea o afectiune de o gravitate deosebita.

Un om sanantos la cap, fara afectiuni, nu are cum sa savarseasca o asemenea ororare”, a afirmat Ion Cristian, avocatul criminalei.Avocatul criminalei susține ca Loredana a fost un copil abuzat și a trăit în condiții grele până la această vârstă. De altfel, speră să obțină pentru aceasta o pedeapsă cât mai ușoară.Criminala a declarat că a văzut în filme că va primi mai puțini ani de închisoare, de aceea și-a recunoscut fapta în fața anchetatorilor. Loredana și-a ucis cea mai bună prietenă într-o cameră de hotel din Saturn, acolo unde lucrau amândouă pe timpul verii. După ce a omorât-o, criminala a pus trupul victimei într-un geamantan și l-a abandonat într-un parc. 

Citește și Momente cruciale în ancheta crimei de la Mangalia. Ucigașa Alinei, supusă unei expertize psihiatrice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *