Româncă înjunghiată și aproape ucisă de fostul iubit, tot român, la tribunal, în Germania: „Îl iubesc în continuare, dar încă nu am voie să-l vizitez în închisoare”

Româncă înjunghiată și aproape ucisă de fostul iubit, tot român, la tribunal, în Germania: „Îl iubesc în continuare, dar încă nu am voie să-l vizitez în închisoare”

Sebastian R., care are 24 de ani, a lovit-o cu cuțitul pe fosta lui iubită, o româncă în vârstă de 33 de ani, de două ori în gât, rănindu-o grav și punându-i viața în pericol. Românul s-a aflat joi, 17 august, în fața juriului de la tribunalul din Aachen, unde rechizitoriul procurorului îl acuză de tentativă de omor, scrie Bild.

Pe 28 decembrie 2022, iubita lui i-a spus că se desparte de el. Se săturase să stea alături de tânărul fără serviciu și care trăia din furturi. Locuiau în casa femeii, înpreună cu fiica acesteia dintr-o relație anterioară.

Sebastian R. a părăsit apartamentul ei, dar, potrivit procurorului, s-a întors în jurul orei 2.30 înarmat cu un cuțit! Când femeia a deschis ușa, el a înjunghiat-o.

Fosta iubită a românului a suferit două răni adânci la gât. Sângera abundent, dar a avut noroc. Nu au fost lovite vene vitale în cursul atacului, explică un medic legist. Șocant a fost însă că fiica sa a trebuit să urmărească atacul. Ea a fost cea care a alertat medicul de urgență, sunând imediat după ajutor.

Sebastian R. nu a făcut nicio declarație în instanță, joi. Prezentă la audieri, femeia se pare că l-a iertat deja: „Îl iubesc în continuare”, a spus ea în fața judecătorului. După operația de urgență pe care a suferit-o în noaptea atacului, cicatricile de pe bărbie sunt încă vizibile. „Dar încă nu am voie să-l vizitez în închisoare…”, a spus cu regret românca.

Românul este în arest preventiv din noaptea în care și-a atacat fosta iubită și dacă va fi găsit vinovat, riscă până la 15 ani de închisoare.

  

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *