Dragoș a avut parte de o moarte cumplită la 23 de ani. În urma lui a rămas o copilă orfană de doi ani

Dragoș a avut parte de o moarte cumplită la 23 de ani. În urma lui a rămas o copilă orfană de doi ani

Cum s-a întâmplat totul

Dragoș a mers la lac împreună cu mai multe rude pentru a se răcori într-o zi călduroasă. Deși nu știa să înoate, tânărul a sărit în apă, ignorând avertismentele celor din jur. Martorii povestesc cum, după ce a sărit, a ieșit pentru scurt timp la suprafață, apoi a dispărut sub apă.

 „Când a sărit, a ieșit puțin la suprafață. După aceea s-a dus înapoi la fund. A zis o dată au și atât”, a relatat un martor.

Lacul Snagov are o adâncime de aproximativ 4 metri în locul respectiv, o adâncime periculoasă pentru cineva neexperimentat. Cumnatul lui Dragoș a sărit imediat în apă încercând să-l salveze, dar eforturile sale au fost în zadar. „S-a dus la fund și s-a băgat un băiat după el ca să îl salveze și l-a scăpat și nu a mai putut să îl scoată afară. Dureros”, a mărturisit un alt martor.

Autoritățile au intervenit de urgență

Pompierii și echipajele de salvare au ajuns rapid la fața locului. Scafandrii au reușit să-l scoată pe Dragoș din apă, iar medicii au încercat minute bune să-l resusciteze. Din păcate, toate eforturile au fost în zadar, iar tânărul a fost declarat decedat.

Anne Ciolcă, reprezentanta IPJ Ilfov, a declarat: „În urma activităților de căutare, scafandrii au scos din apă un tânăr de 23 de ani, pentru care echipajele medicale au efectuat manevre de resuscitare. Cu toate eforturile depuse pentru salvarea vieții tânărului găsit în lacul Snagov, a fost declarat decesul acestuia.”

Soția lui Dragoș a intrat în stare de șoc la aflarea veștii și a necesitat îngrijiri medicale. Un alt martor al tragediei a avut, de asemenea, nevoie de asistență medicală după ce a fost martor la evenimentul traumatic.

Tragedia de ieri nu este un incident izolat. În urmă cu trei ani, un alt bărbat și-a pierdut viața în același loc, subliniind pericolele pe care le poate prezenta Lacul Snagov pentru cei care nu sunt înotători experimentați.

Pierderea lui Dragoș la o vârstă atât de tânără și în condiții atât de tragice a lăsat o amprentă adâncă asupra familiei și celor care l-au cunoscut. Fetița lui de 2 ani va crește fără tată, iar comunitatea este marcată de această pierdere. 

Please follow and like us:
Pin Share