Dispariţia lui Codruț Marta. Ce ştie Dorin Cocoş

RMAG news

Dorin Cocoș a dezvăluit la Realitatea Plus ce ar fi văzut înainte să dispară fără urmă Codruț Marta, șeful de cabinet al fostului șef ANAF Sorin Blejnar.

Dorin Cocoș: „Cand a fost chestia cu Realitatea, cu Romania TV. Stiti ca Ghita se certa cu Ilan (Ilan Schwartzenberg – nr.), da? Si ne-am intalnit la cineva in birou – nu vreau sa dau numele ca e un prieten de-al meu. Eu am venit cu Ghita si Ilan a venit cu Codrut Marta, care il apara pe Ilan mai-mai sa nu il bata pe Ghita. Deci, nu ca erau prieteni: erau la catarama. Si Codrut Marta era tot de acolo. Saracu, daca o fi murit, Dumnezeu sa-l odihneasca, sa-i fie tarana usoara! Daca traieste, sa stea linistit pe unde e, sa nu se mai intoarca.

Din cate stiu eu, el ii dadea bani lui fratele lui Coldea si pe urma il tot suna pe Blejnar, pe astia, si se imbata si le spunea <<Ba, iar a venit nenorocitul asta. I-am dat bani>>. Va dati seama, afla imediat Coldea si il chema pe Blejnar <<Ba, spune-i lui asta sa nu mai vorbeasca, sa nu mai asta>>. Acuma eu nu zic ca l-a omorat Coldea”.

Alina Petre Măgureanu, fosta soție a fiului lui Virgil Măgureanu, dezvăluia după divorț că soțul ei i-ar fi spus că Marta a fost ucis.

Codruț Marta, „zidit în subsolul unei vile”

The post Dispariţia lui Codruț Marta. Ce ştie Dorin Cocoş appeared first on Cotidianul RO.

Please follow and like us:
Pin Share