Dinamo a încheiat cantonamentul de la Brașov. Ce au făcut „câinii” în ultimul amical

Dinamo a terminat prima parte a pregătirii pentru noul sezon. Jucătorii lui Zelko Kopic au întâlnit în ultimul meci amical Unirea Slobozia. Concluziile lui Zeljko Kopic după primul cantonament.

Dinamo – Unirea Slobozia 1-1, în ultimul amical din primul cantonament al verii

Dinamo nu a reușit să câștige în fața echipei antrenate de Adrian Mihalcea, după ce în primul meci „alb-roșii” defilaseră în fața Olimpiei Zărnești, scor 8-0.

Partida s-a disputat în baza sportivă Campo Verde de la Ghimbav, de lângă Brașov. Ialomițenii au deschis scorul în minutul 56 prin Ariel Lopez. Dinamo a reușit să egaleze prin atacantul kosovar Astrit Selmani (27 de ani) care a transformat o lovitură de pedeapsă.

Zeljko Kopic a debutat nu mai puțin de patru jucători. Este vorba despre fundașul central Kennedy Boateng (27 de ani), portarul Alexandru Roșca (20 de ani), fundașul stânga Raul Opruț (26 de ani) și fundașul central Răzvan Pașcalău (20 de ani).

Dinamo și-a testat o parte din noile achiziții la meciul cu Unirea Slobozia

Dinamo: Golubovic – Costin, Boateng, Homawoo, Amzăr – Gnahore, Licsandru – Cîrjan, Florescu, Neagu – Caragea.

Pentru „câini” au mai intrat pe parcurs: Oncescu, Roșca – Opruț, Pașcalău, Politic, Selmani, D. Irimia, Borcea, Bordușanu, Bani, Patriche, Al. Irimia, Rotund.

Unirea Slobozia: Rusu – Dorobanțu, Dinu, Pospelov, Șerbănică -Coadă, Perianu-Bărbuț, Purece, Vlăsceanu – Gele. În repriza a doua, Adrian Mihalcea a rulat întreg lotul.

Dacă pentru Dinamo primul stagiu de pregătire s-a încheiat, nou promovata continuă să se pregătească la Brașov și vor juca încă un meci amical împotriva fostului adversar al bucureștenilor, Olimpia Zărnești, echipă de liga a treia.

Concluziile după primul cantonament al lui Dinamo

Zeljko Kopic va renunța cel mai probabil la sistemul cu trei fundași pe linia de fund. De altfel, Dinamo a jucat într-o formulă clasică în ambele meciuri amicale din această vară. Cel mai probabil, Boateng și Homawoo vor fi titulari în acest moment, în timp ce Patriche și Pașcalău vor fi variantele de rezervă.

Dinamo are în continuare nevoie de transferuri în compartimentul median. Kopic l-a testat la acest pe Licsandru alături de Gnahore, în timp ce Cătălin Cârjan a jucat mai avansat.

Probleme sunt și pe postul de număr nouă, unde Selmani nu a confirmat, chiar dacă acum a reușit să înscrie. Dinamo va continua pregătirea în Slovenia, unde mai sunt așteptate și alte transferuri.

Please follow and like us:
Pin Share