Adrian Mutu, ofertă de ultimă oră din străinătate! Poate deveni selecționerul unei naționale importante: „Opt antrenori sunt pe listă”

Adrian Mutu, ofertă de ultimă oră din străinătate! Poate deveni selecționerul unei naționale importante: „Opt antrenori sunt pe listă”

Horia Ivanovici i-a avut ca invitați prin videoconferință pe Cristi Coste și Remus Răureanu la emisiunea FANATIK LA EURO. Cei doi au dezvăluit ce ofertă are Adrian Mutu, de a deveni din nou selecționer.

Se reîntoarce Mutu în postura de selecționer?!

Adrian Mutu are ofertă de a se întoarce în postura de selecționer, conform lui Cristi Coste, dar în Africa. Tehnicianul ar fi dorit de un nume mare din continentul african, cunoscut pentru cultura fotbalistică.

Naționala Nigeriei are pe lista opt tehnicieni, printre care și fostul selectioner al României U21, Adrian Mutu, unde informația exclusivă a fost oferită de Cristi Coste. Naționala Nigeriei nu mai are tehnician, după ce Jose Peseiro a renunțat la job.

„Mutu are oferta ca selecționer la naționala Nigeriei. A fost înaintea noastră, dacă nu v-a spus, vă spunem noi acum, ce să facem. Are de unde alege Adi Mutu, dacă va fi selectioner“, a spus Cristi Coste în exclusivitate.

Marius Șumudică confirmă

Marius Șumudică confirmă faptul că Adrian Mutu este pe lista naționalei Nigeriei, alături de alte nume. Tehnicianul spune că și naționala Senegalului este în căutarea unui antrenor european, unde Mutu s-ar potrivi cerințelor.

„Cristi, știi câți sunt pe listă la naționala Nigeriei în momentul de față? Opt antrenori sunt în momentul de față, îți spun eu, știu sigur. A Nigeriei și a Senegalului. Opt-nouă antrenori au pe listă“, a spus Marius Șumudică.

Mutu, liber de contract după eșecul CFR

Adrian Mutu este liber de contract după despărțirea de CFR Cluj, la capătul unei înfrângeri dureroase. Fostul internațional a fost învins de Corvinul Hunedoara, câștigătoarea cupei, cu scorul de 4-0.

Înfrângerea i-a picat greu lui Mutu, care s-a văzut nevoit să demisioneze, considerând că a fost „lucrat“ de jucători. Pe banca CFR-ului s-a întors Dan Petrescu, sub bucuria multor clujeni nostalgici.

De asemenea, Adrian Mutu a mai purtat negocieri cu alte cluburi din zona Golfului, unde a fost vehiculat. Zvonurile îl plasau în campionatele din Emiratele Arabe Unite sau din Qatar, însă nu s-au concretizat.

Please follow and like us:
Pin Share