Depresia l-a împins să facă un gest șocant. Cum și-a pierdut viața un bărbat din Călărași

Depresia l-a împins să facă un gest șocant. Cum și-a pierdut viața un bărbat din Călărași

Depresia l-a împins la sinucidere pe un bărbat din Călărași, care a fost găsit fără viață, miercuri, 3 iulie. A decis să facă un gest șocant, lăsându-și în urmă familia. Bărbatul s-a aruncat de pe un pod.

Sinucidere în Călărași. Un bărbat și-a pus capăt zilelor din cauza depresiei

Tragedie fără margini, în această dimineață, într-o familie din municipiul Călărași. Un bărbat s-a aruncat de pe Podul 4, care traversează canalul Siderurgic, aflat la intrarea în municipiu. Acesta a sărit în gol de la zeci de metri.

La fața locului au ajuns echipajele de intervenție, însă medicii de pe ambulanță nu au putut face nimic pentru a-i salva viața. Din păcate, a suferit numeroase leziuni în momentul impactului cu solul, fiind găsit decedat.

În zona respectivă au fost chemați și polițiștii pentru desfășurarea cercetărilor. Nu este clar motivul care l-a făcut pe bărbat să-și pună capăt zilelor. Potrivit presei locale, se pare că acesta se afla în depresie.

În acest caz a fost deschisă o anchetă de oamenii legii din Călărași, însă primele cercetări arată că a fost vorba despre o sinucidere. Urmează să se stabilească, cu exactitate, în ce împrejurări s-a petrecut această tragedie.

O fetiță din Olt s-a aruncat de la etaj, în timp ce părinții se certau

Un incident similar a avut loc în luna iunie, într-o localitate din județul Olt. O fetiță de 6 ani s-a aruncat de la etaj, în timp ce părinții ei se certau. Totul s-a întâmplat în apartamentul acestora, într-un bloc din Balș.

Se pare că minora ar fi vrut să intervină între mama și tatăl ei, în timpul unor discuții în contradictoriu, însă a fost certată. După această scenă, copila s-a aruncat de la etaj, intenționând să se sinucidă.

„Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că o minoră, în vârstă de 6 ani, din oraşul Balş, judeţul Olt, s-ar fi precipitat de la etajul unui bloc situat pe strada Nicolae Bălcescu, din aceeaşi localitate”, informa IPJ Olt.

A fost preluată de o ambulanță fiind transportată în stare gravă la spital. Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind desfășurate cercetări în acest caz.

 

Please follow and like us:
Pin Share