Goncalo Gregorio, fostul atacant de la Dinamo, va juca în cupele europene! Cu cine a semnat portughezul

Goncalo Gregorio, fostul atacant de la Dinamo, va juca în cupele europene! Cu cine a semnat portughezul

Gonçalo Gregório și-a găsit rapid echipă după despărțirea de Dinamo București. Atacantul va avea șansa de a juca în preliminariile Conference League vara aceasta, întrucât a semnat cu gruparea din Armenia, Noah.

Goncalo Gregorio a semnat cu Noah

Noah FC a terminat pe locul secund în campionatul din Armenia, la doar 2 puncte în spatele campioanei Pyunik Erevan. Gregório va debuta în Conference League în primul tur, unde Noah se va duela cu macedonenii de la Shkëndija.

„Continuăm să întărim zona ofensivă cu Gonçalo Gregório! Atacantul portughez și-a petrecut cea mai mare parte din carieră în țara sa natală. A evoluat pentru echipele de tineret ale celor de la Belenenses. A evoluat apoi pentru Casa Pia, Leixões, Vilafranquense și Paços Ferreira.

Jucătorul de 29 de ani a jucat ultima oară pentru Dinamo, club din București, unde a marcat 8 goluri în 41 de meciuri. Bine ai venit!”, au scris cei de la Noah într-un comunicat oficial.

Gonçalo Gregório a jucat un singur sezon pentru Dinamo București. El a fost adus la gruparea din Ștefan cel Mare pentru a fi rivalul pe poziția de atacant a lui Hakim Abdallah, însă Kopic a luat decizia de a nu se baza în continuare pe serviciile portughezului.

În sezonul trecut de Superliga, Gregório a jucat 39 de meciuri pentru Dinamo și a reușit să înscrie 7 goluri. Prestațiile sale au fost criticate de fanii echipei, dar și de mai mulți experți care au scos în evidență ratările sale din poziții excelente.

Andrei Nicolescu anunță revoluție la Dinamo

În ceea ce privește transferurile de la Dinamo, oficialii „câinilor” s-au mișcat destul de lent până acum. La echipă au sosit câțiva jucători tineri, cu potențial, însă fanii speră ca gruparea din Ștefan cel Mare să se întărească serios până la începerea noului sezon de Superliga. Andrei Nicolescu, administratorul special al clubului Dinamo, a vorbit despre acest subiect.

„Suntem un pic în urmă cu ce ne-am plănuit. Discuțiile sunt destul de dificile pentru posturile pe care doream să le rezolvăm în perioada aceasta: fundaș dreapta, fundaș central și un mijlocaș central. Țintim pentru jucători de afară, dar e complicat în această perioadă.

Va fi o revoluție la Dinamo, sper să aibă impact foarte repede, așa cum ne dorim noi. Sper că acești copii să fie ajutați de jucătorii cu experiență pe care dorim să-i aducem. Trebuia făcut acest pas, de ani de zile nu s-a întâmplat nimic concret, iar acest lucru s-a văzut în ultimii ani”, a explicat Andrei Nicolescu conform Dinamo1948.club.

Please follow and like us:
Pin Share