Fostul star de la Liverpool, Roberto Firmino, a devenit pastor evanghelic! “Ce noapte memorabilă și de neuitat”

Fostul star de la Liverpool, Roberto Firmino, a devenit pastor evanghelic! “Ce noapte memorabilă și de neuitat”

Roberto Firmino se află în vacanță în acest moment, sezonul 2023/2024 terminându-se cu echipa sa, Al Ahli, pe locul trei al campionatului Arabiei Saudite. Fostul jucător a luat o decizie neobișnuită în perioada liberă, anume de a deveni pastor evanghelic.

Fostul star de la Liverpool, Roberto Firmino, a devenit pastor evanghelic

Atacantul brazilian a părăsit fotbalul european după mai bine de 12 ani, vara trecută, când a ales să o părăsească pe Liverpool și să semneze cu Al Ahli.

Transferul lui Firmino pare a fi fost unul inspirat, echipa sa terminân pe locul trei în Arabia Saudită, în urma lui Al Hilal și echipei lui Cristiano Ronaldo, Al Nassr, formație cu care lusitanul tocmai și-a prelungit contractul.

Roberto Firmino și-a anunțat urmăritorii, prin intermediul rețelelor de socializare, că a devenit pastor evanghelic, brazilienii fiind recunoscuți la nivel internațional pentru faptul că sunt foarte religioși.

„3 ani de Biserica Manah. Ce noapte memorabilă și de neuitat. Această biserică s-a născut în inima lui Dumnezeu și suntem extrem de recunoscători pentru privilegiul de a asista de aproape tot ce a făcut Domnul.

De la întâlnirea noastră cu Hristos, în inimile noastre arde un dor…ca oamenii să cunoască această iubire care a ajuns la noi. Acum avem o altă dorință și responsabilitate, să fim Păstori după inima lui Dumnezeu și care să coopereze cu Împărăția Sa”, a scris Roberto Firmino pe pagina sa de Instagram.

🇧🇷BRÉSIL: ROBERTO FIRMINO CONSACRÉ PASTEUR ÉVANGÉLIQUE

L’ex star de Liverpool est devenu officiellement pasteur évangélique il y a quelques jours, dans l’Eglise qu’il a fondée il y a trois ans dans sa ville natale Maceio…

🎙️ ” À présent, nous avons une autre responsabilité… pic.twitter.com/p7OiYtMqu4

— Dadou Ekofo offiçiel 🇨🇩🇨🇩🇨🇩 (@Dadouekofo25) July 4, 2024

Roberto Firmino este o legendă la Liverpool

Roberto Firmino (32 de ani) a ajuns la Liverpool în vara anului 2015, în schimbul a 41 de milioane de euro, de la Hoffenheim. În vârstă de 23 de ani atunci, atacantul brazilian era văzut drept unul dintre cei mai buni jucători din generația sa.

Brazilianul a cunoscut cele mai înalte culmi sub aripa lui Jurgen Klopp, care a părăsit formația de pe Anfield, cu care a reușit să cucerească tot ce era posibil, cel mai important trofeu fiind cu siguranță cel din 2018/2019, când Liverpool a câștigat UEFA Champions League.

55 de selecții și 17 goluri are Roberto Firmino pentru naționala Braziliei, cu care a reușit să câștige Copa America, în sezonul 2018/2019. Aventura în Europa a lui „Bobby” s-a încheiat în vara anului 2023, când a ajung liber de contract la Al Ahli.

90.000.000 a fost cea mai ridicată cotă de piață a jucătorului
55 de selecții și 17 goluri are sub tricoul Braziliei

Please follow and like us:
Pin Share