David Miculescu îl face pe Gigi Becali să nu-l regrete pe Louis Munteanu! A marcat ca un atacant veritabil în Supercupa României cu Corvinul

David Miculescu îl face pe Gigi Becali să nu-l regrete pe Louis Munteanu! A marcat ca un atacant veritabil în Supercupa României cu Corvinul

FCSB a început mai bine meciul din Supercupa României împotriva celor de la Corvinul Hunedoara. Echipa antrenată de Elias Charalambous a deschis scorul în minutul 21 al întâlnirii, prin David Miculescu.

David Miculescu, gol de atacant pur-sânge în Supercupa României

Gigi Becali pare că și-a găsit atacant pentru Champions League. David Miculescu l-a făcut uitat pe Louis Munteanu în meciul cu Corvinul Hunedoara. Vârful roș-albaștrilor a fost marcatorul golului de 1-0 într-o fază în care și-a demonstrat calitățile din fața porții.

Faza a început pe flancul drept al atacului celor de la FCSB. Noua achiziție a bucureștenilor, Marius Ștefănescu, a combinat perfect cu fundașul Nana Antwi. Ghanezul a trimis mingea în careu pentru Baba Alhansan. Mijlocașul a șutat puternic, însă portarul hunedoarenilor a respins. Miculescu a anticipat perfect faza și l-a lobat cu capul pe Ștefan Lefter.

David Miculescu, deși la origine un mijlocaș ofensiv, pare să impună în echipa de start a celor de la FCSB. După câștigarea titlului, patronul roș-albaștrilor, Gigi Becali, a anunțat că va aduce la echipă un număr 9. Astfel, la echipă a fost adus Daniel Popa, care a început pe bancă meciul cu Corvinul.

În sezonul trecut, David Miculescu a jucat 35 de meciuri pentru FCSB și a înscris doar 5 goluri. El a fost adus în 2022 de la UTA Arad în schimbul sumei de 1,2 milioane de euro. În prezent, cota sa de piață conform Transfermarkt este de 900 de mii de euro.

În ultimele luni s-a vorbit despre un posibil transfer al lui Louis Munteanu la FCSB. Atacantul s-a întors la Farul după împrumutul la Farul Constanța, iar Gigi Becali s-a interesat de serviciile sale. Mutarea nu s-a mai realizat și pare că bucureștenii se vor baza în noul sezon pe Miculescu și Popa.

MM Stoica, fanul lui David Miculescu

Mihai Stoica este unul dintre cei mai mari susținători ai lui David Miculescu. Oficialul de la FCSB a vorbit despre calitățile atacantului imediat după câștigarea titlului în Superligă. Atunci, MM a precizat că vârful de la FCSB este unul dintre cei mai buni atacanți români.

“Le fac cu degetul unora care mă cam luau peste picior când vorbeam de Miculescu. Miculescu, repet pentru posteritate, e cel mai bun atacant român la ora actuală și va demonstra anul viitor că va fi mult mai bun decât este acum.

Este un fotbalist care nu pierde nicio minge, care a marcat exact când trebuia și care a intrat în echipă exact când trebuia. Eu l-am văzut, alții m-au luat la mișto, acum o să merg cu David Miculescu să sărbătorim”, a explicat MM Stoica în luna aprilie.

Please follow and like us:
Pin Share