Gigi Becali a trecut la amenințări în scandalul regulii U21 cu FRF și Răzvan Burleanu: „Dacă nu vrei, facem război!”

Gigi Becali a trecut la amenințări în scandalul regulii U21 cu FRF și Răzvan Burleanu: „Dacă nu vrei, facem război!”

Gigi Becali nu renunță la „războiul” cu Răzvan Burleanu nici după câștigarea Supercupei României. Patronul celor de la FCSB nu își mai dorește regula U21 în SuperLiga și dezvăluie ce „tratament” îi pregătește șefului de la FRF.

Gigi Becali, amenințări în scandalul regulii U21 cu FRF și Răzvan Burleanu: „Dacă nu vrei, facem război!”

„Roș-albaștrii” au jucat cu un fotbalist U21 în FCSB – Corvinul Hunedoara, scor 3-0, deși Gigi Becali anunțase boicotul în Supercupa României. Totuși, patronul din SuperLiga nu se dă bătut și cere în continuare scoaterea regulii din fotbalul românesc.

Gigi Becali nu își mai dorește să fie obligat de FRF să joace cu un fotbalist U21 în teren la partidele din SuperLiga. Patronul FCSB a ținut un discurs incendiar la FANATIK SUPERLIGA și a dezvăluit că este gata să treacă la război cu Răzvan Burleanu.

„Am vorbit și cu Rotaru cu 10 minute înainte, i-am zis: «Facem sau nu facem sau suntem găinari și sclavi». El se întâlnește luni cu el (n.r. Răzvan Burleanu), să văd dacă merg și eu. I-am spus lui Vali să îl întrebe dacă există rezultat final sau vrea să îmi spună cât de frumoasă e regula.

Dacă îi spune lui Vali că are rezultat mă duc. Dacă nu vrei să facem război și gata. Tu ești angajatul nostru și ești împotriva noastră, ai luat niște trepăduși pe acolo care votează cum zici tu împotriva noastră, atunci hai la război.

Războiul o să fie greu pentru că o să facem toate plângerile. Cer și firmele lui Dîncu, toate contractele pentru că sunt membru și trebuie să îmi dea și dacă nu, fac plângere pentru abuz în serviciu. Fac altă federație, înscriu alta care să fie legală cu membrii înscriși în registru.

După o să cer dizolvarea ei și intrarea în funcțiune a federației noi”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA, show live pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

„Roș-albaștrii” au gândul la Champions League după câștigarea Supercupei României

Elias Charalambous a vorbit la sfârșitul întâlnirii cu Corvinul Hunedoara. Tehnicianul „roș-albaștrilor” este la al doilea trofeu câștigat pe banca campioanei, care se pregătește să joace în preliminariile Champions League.

„Suntem fericiţi că am câştigat un nou trofeu, sperăm să mai câştigăm. Trofeele nu se pot cumpăra, astfel de momente sunt de neuitat. Pot juca şi ei, de mâine revin la antrenamente.  Singurul lucru pe care îl pot promite e că jucătorii vor da totul în toate partidele.

Am spus înainte de meci ca vrem sa începem sezonul cu un trofeu. N-am jucat așa de bine în prima repriză. Merită felicitări și Corvinul Hunedoara. Suntem fericiți cu Marius Ștefănescu. Și restul care au venit recent au jucat bine. Și Daniel Popa la fel. La fel și Malcom Edjouma.

S-au adaptat foarte repede la noi. Au arătat mult mai bine în repriza a doua.  Dacă mai vine vreun fotbalist foarte bun, atunci e binevenit. Avem un lot numeros, iar pentru meciul din cupele europene cu siguranță vor fi unele modificări”, a spus antrenorul cipriot.

DECIZIA LUATA de Gigi Becali si Mihai Rotaru in SCANDALUL regulii U21 cu FRF si Razvan Burleanu

Please follow and like us:
Pin Share