Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 6 – 12 iulie 2024

Horoscop Urania săptămânal pentru Săgetător. Previziuni pentru perioada 6 – 12 iulie 2024

Citește Horoscop săptămânal Săgetător. Previziuni pentru perioada 6 – 12 iulie 2024, realizat de Urania în exclusivitate pentru Libertatea. Află ultimele previziuni astrale pentru nativii din zodia Săgetător.

Horoscop săptămânal Săgetător – 6 – 12 iulie 2024

Între 6 și 7 iulie dimineața, nu toate persoanele născute în zodia Săgetătorului vor avea probleme legate de bani, de avere, de succesiuni, de procese sau de negocieri dar cei care se vor confrunta cu astfel de situații ar fi bine să evite abordarea lor în perioada amintită și, poate, încă niște zile după producerea Lunii Noi în Rac, din 6 iulie, pentru că le va atenua fermitatea în opinii și consecvența sau capacitatea de a reacționa rapid și adecvat în cazul unei întâlniri pe o temă solicitantă.

Aceștia nu vor fi în formă iar rivalii sau partea adversă nu trebuie să vadă aceste slăbiciuni. Între 7 iulie, după ora 06:56′, și 9 iulie, după-amiaza, multe dintre persoanele tinere se vor entuziasma în fața unor proiecte sau inițiative ori curente de opinie care li se vor părea interesante, utile lor și societății în care trăiesc de unde și nașterea unui soi de activism politic, social, economic, moral sau cultural în care se vor angaja.

Pe 11 iulie, planeta Venus va intra în acest sector de viață și activitate (zodia Leului) și, până pe 5 august, le va oferi nativilor oportunitatea de a-și prezenta un program de larg interes, de a se integra într-un grup de inițiativă ori de a se lansa pe cont propriu într-o direcție temerară ca miză și asumare de risc.

Între 9 iulie, după ora 16:48′, și 12 iulie, în zori, dorință de a fi eficienți fără a epata, nevoia de a face ceea ce trebuie, corect și în timp util în plan profesional.

Nu vor fi premiați pentru asta, pentru că va fi vorba de o stare de normalitate dar Săgetătorii vor fi mulțumiți pentru că și-au îndeplinit misiunea. Ezitări sau amânări în luarea unor decizii privitoare la relațiile de familie. Din 12 iulie, după ora 05:07′, dezamăgiri de la prieteni sau momente dezagreabile născute din felul de a fi și a riposta al unor persoane apropiate care vor da, astfel, măsura lipsei lor de educație sau de caracter.

Citește și horoscop Urania săptămânal, previziunile astrale pentru celelalte zodii.

  

  

Please follow and like us:
Pin Share