Fostul episcop a dat vina pe AI pentru filmulețele deocheate în care apărea

RMAG news

 Cornel Onilă, fostul episcop al Hușilor, condamnat la 8 ani de închisoare pentru viol și abuz sexual, a reușit să se facă de tot râsul la Curtea de Apel Galați, unde instanța voia să afle de la el ce justificări ar avea pentru probele grele din dosar, respectiv filmulețele deocheate, înscrisurile și, mai ales, mărturiile seminariștilor pe care i-a abuzat ani la rând, când el, când arhimandritul Jitaru, scriu jurnaliștii de la publicația vasluiană Vremea Nouă.

Conform motivării întocmite de judecătorii de la Galați, Onilă a negat tot și a azvârlit toată răspunderea pe… Inteligența Artificială.

 

Ruşinos pentru Biserică. Corneliu Bârlădeanul, condamnat

Cu alte cuvinte, „Artificial Intelligence” s-a dovedit atât de perversă și păcătoasă, încât i-a creat taman lui toate filmulețele, în care apare siluind seminariștii, în odăi cu pereți plini de icoane. Văzând însă că judecătorii zâmbesc ironic la auzul unor asemenea trăsnăi, mai ales că ei, spre deosebire de falsul erudit Onilă știu bine că Inteligența Artificială și-a luat mai mult avânt public undeva prin 2015, iar în 2007 – 2008, de când datează primele lui filme, nici pomeneală de „I.A.” la Huși, Cornel Onilă a schimbat apărarea, menționează aceeași sursă.

 

Citeste restul articolului pe Vremea nouă.

The post Fostul episcop a dat vina pe AI pentru filmulețele deocheate în care apărea appeared first on Cotidianul RO.

Please follow and like us:
Pin Share