„Mititelu a început să urle la judecătoare! A intervenit poliția și l-a dat afară!” Scandal în sala de judecată

„Mititelu a început să urle la judecătoare! A intervenit poliția și l-a dat afară!” Scandal în sala de judecată

Ștefan Popescu a intrat la FANATIK SUPERLIGA și a dezvăluit un episod incredibil cu Adrian Mititelu. Președintele FR de Pescuit Sportiv susține că patronul de la FC U Craiova 1948 a fost dat afară din sala de judecată de poliție după ce a început să urle la judecătoare.

„Mititelu a început să urle la judecătoare! A intervenit poliția și l-a dat afară!” Scandal în sala de judecată

ACS Tenis Club Pamira, Asociația Fotbal Club Rapid București (AFC Rapid) și FCU 1948 Craiova Fotbal Club SA au contestat legalitatea funcționarii FRF. Procesul a făcut valuri în fotbalul românesc după decizia Tribunalului București.

Ștefan Popescu a vorbit despre legalitatea funcționării FRF, dar și despre Adrian Mititelu, unul dintre contestatarii lui Răzvan Burleanu. Președintele FR de Pescuit Sportiv susține de patronul de la FC U Craiova 1948 a făcut scandal în sala de judecată la ultimul proces.

„Dânsul spunea că bagă un curator, nu am întâlnit noțiunea de curator la o federație sportivă prin codul de procedură. Domnul Mititelu este entuziast, dânsul nu are cunoștințele juridice necesare pentru a înțelege complexitatea asta.

Mititelu s-a dus la instanță și a început să urle la judecătoare. La o judecătoare trebuie să ai o anumită ținută când te duci într-o instanță. A început să urle prin sală, l-au dat afară cu poliția din sala de judecată”, a declarat Ștefan Popescu.

Reacția FRF după sentința periculoasă din instanță: „Este lipsit de orice dubiu”

FRF a emis un comunicat oficial după decizia Tribunalului București și a lămurit situația. Federația susține că informațiile privind funcționarea ilegală sunt false, iar mandatul președintelui Răzvan Burleanu nu ar trebui anulat.

„Este lipsit de orice dubiu că FRF funcționeaza și a funcționat deplin legal. Orice persoană interesată poate verifica în mod simplu veridicitatea acestor afirmații, lecturând mențiunile din Registrul Federațiilor cu privire la Statutul FRF în vigoare, respectiv și mandatul Președintelui FRF.

Dezinformările lansate în spațiul public privind ‘funcționarea ilegală a Federației’, ‘anularea mandatului Președintelui’ etc., reprezintă afirmații factuale false, făcute cu rea-credință, și atrag răspunderea civilă a persoanei care le emite, respectiv propagă fără verificare”, au scris cei de la FRF.

Și patronul lui FC U Craiova 1949 a reacționat la aflarea deciziei: „Tribunalul București tocmai ce a decis că Răzvan Burleanu nu este președinte! A trebuit să treacă 12 ani să se facă dreptate! În acest moment Federația funcționează în afara legii! Burleanu și compania au uzurpat Federația!”.

“Mititelu a inceput SA URLE la judecatoare! A INTERVENIT POLITIA!” DEZVALUIRI din sala de judecata

Please follow and like us:
Pin Share